21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Πάμε καλά; “Κυνηγοί” καταστρέφουν καλλιέργειες στον Ασπρόκρεμμο εκπαιδεύοντας σκύλους [φωτος]

Απαράδεκτη είναι η συμπεριφορά κάποιων ασυνείδητων όπως αποδεικνύονται οδηγών οι οποίοι στην προσπάθεια τους να εκπαιδεύσουν τα σκυλιά τους στην περιοχή του Ασπρόκρεμμου η οποία δόθηκε από την Υπηρεσία Θήρας για αυτό τον σκοπό, καταστρέφουν καλλιέργειες.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν απο ιδιοκτήτες της περιοχής για να μην δοθεί η περιοχή για εκπαίδευση σκύλων εντούτοις δόθηκε με αποτέλεσμα κάποιοι ασυνείδητοι με διπλοκάμπινα οχήματα να διασχίζουν τα καλλιεργημένα χωράφια και να καταστρέφουν τα σπαρτά.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, παραπονούμενοι αναφέρουν πως δεν μπορούν να βγάλουν τα ζώα τους για να βοσκίσουν ενώ σε μια περίπτωση μάλιστα ένα διπλοκάμπινο όχημα καταδίωκε μέχρι και ζώα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι κόποι και οι προσπάθειές μας αναφέρουν, οι επενδύσεις και τα λεφτά που ξοδέψαμε προσθέτουν, χάνονται λόγω κάποιοι ανεγκέφαλων.

“Προσπαθούμε νυχθημερόν να καλλιεργήσουμε τη γη για να εχουν τροφη για τα ζωα μας και το αποτέλεσμα μπορεί κάποιος να το δει στις φωτογραφίες. Οι ιδιοκτήτες γης στην περιοχή ζητούν άμεσα να εξευρεθεί άλλος χώρος για τις εκπαιδεύσεις σκύλων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ