29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΑΚΕΛ ΠΑΦΟΥ: Η πολιτική ανηθικότητα σε όλο της το μεγαλείο

Ανακοίνωση σε ιδιαίτερα σκληρό ύφος εξέδωσε η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ σε σχέση με τα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου.

Το ΑΚΕΛ αναφέρεται στο ΔΗΣΥ και τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος κάνοντας λόγο για παραβίαση θεσμοθετημένων διαδικαασιών.

Η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακόμα μια φορά ο ΔΗΣΥ, συνεπής στη προσφιλή τακτική του των αποκλεισμών, προσπάθησε στη ψεσινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάφου να αποκλείσει το ΑΚΕΛ από τη Σχολική Εφορεία παραβιάζοντας την ίδια τη νομοθεσία!

Σύμμαχοι σ’ αυτή τους την προσπάθεια ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδων Φαίδωνος, ο οποίος δηλώνει παντού ότι σέβεται δήθεν απόλυτα τους νόμους, αλλά ψες στήριξε την απόφαση του κόμματός του και όχι τη νομιμότητα. Παραδίπλα, ακολουθεί το ΕΛΑΜ, το οποίο σε όλες τις μέχρι σήμερα σημαντικές αποφάσεις στηρίζει τις επιλογές του ΔΗΣΥ…

Δυστυχώς η νέα γενιά στελεχών του ΔΗΣΥ (Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι) επιλέγουν την αντιπαράθεση, τη σύγκρουση και την παραβίαση θεσμοθετημένων διαδικασιών.

Αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά άλλωστε ότι εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι η ικανοποίηση των κομματικών τους συμφερόντων και όχι το καλό της πόλης μας.

Το ΑΚΕΛ παραμένει πιστό στις αρχές του και δεν πρόκειται ποτέ να τις παραβιάσει.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ