22.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΑΚΕΛ – Δήμος Πάφου για την απεργία στο Δήμο Πάφου

Με σχετική ανανοίνωση του ΑΚΕΛ-ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ για την απεργία στον Δήμο αναφέρει χαρακτηριστικά τα πιο κάτω:

α) Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες αναλάβαμε σειρά πρωτοβουλιών και είχαμε επαφές τόσο με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις όσο και με άλλες δημοτικές ομάδες και κόμματα για αλλαγή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για ιδιωτικοποίηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

β) Χαιρετίζουμε την εισήγηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων στο Δήμο Πάφου, για αναστολή των απεργιακών μέτρων με ταυτόχρονη αναστολή της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

γ) Η εισήγηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων εδράζεται πολύ ορθά στις ιδιαίτερες συνθήκες τις οποίες διέρχεται ο τόπος μας τις τελευταίες ημέρες και της αναγκαιότητας για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορωνοϊου.

Έχουμε την πεποίθηση ότι για μια ακόμη φορά το συνδικαλιστικό κίνημα , δείχνει την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα , υπερασπίζοντας ταυτόχρονα το δικαίωμα των εργαζομένων στην εργασία αλλά και το καλώς νοούμενο συμφέρον της πόλης και των δημοτών της.

δ) Καλούμε τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους συνάδελφους μας Δημοτικούς Συμβούλους  να επιδείξουν την ανάλογη υπευθυνότητα προσερχόμενοι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα και αφού ανασταλεί οποιαδήποτε προσπάθεια αγοράς υπηρεσιών μέχρι και την εκ νέου συζήτηση του θέματος.

ε) Ως Δημοτική Ομάδα, θεωρούμε ότι αυτές οι κρίσιμες στιγμές απαιτούν ενότητα δράσης και ενεργειών, με στόχο τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, την οποία ως δημοτικοί σύμβουλοι καλούμαστε να υπηρετήσουμε.

στ) Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ, με σύνεση και επιχειρήματα θα συνεχίσει την προσπάθεια που καταβάλει τις τελευταίες μέρες με μοναδικό γνώμονα των ενεργειών της, τη διασφάλιση της προόδου της πόλης μας αλλά και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ