17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας σήμερα στους 36 η ψηλότερη

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη συννεφιά. Το µεσηµέρι και το απόγευµα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις θα παρατηρούνται επίσης στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές ώρες αναµένεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά και λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η θερµοκρασία, την Τετάρτη και την Πέµπτη, δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές ενώ την Παρασκευή θα σηµειώσει µικρή άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ