21.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

Αεροδρόμιο Πάφου: Ο κύριος πνεύμονας ζωής για την περιοχή της Πάφου

Η Πάφος είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για όσους θέλουν να έχουν χαλαρωτικές διακοπές στην παραλία κάτω από τον ζεστό ήλιο, ή για εκείνους που επιλέγουν την περιοχή ως το ιδανικό μέρος για να αγοράσουν ένα ακίνητο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία ή απλά για επενδύση.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου, απέχει μόλις δέκα λεπτά από την πόλη της Πάφου και τα πολυτελή παραθαλάσσια ξενοδοχεία της περιοχής, προβλέπεται ότι θα διαχειρισθεί αυτό το χρόνο και ιδιαίτερα το καλοκαίρι πάνω από δύο εκατομμύρια επισκέπτες.

Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από πολλές αεροπορικές εταιρείες, και συνδέει την όμορφη πόλη μας με πολλούς σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Πάφος, γενέτειρα της Θεάς Αφροδίτης έχει ένα όμορφο και ειδυλλιακό τοπίο, ιστορικά αξιοθέατα, καθώς και ποικίλες  αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν τους πολλούς αρχαιολογικούς και ιστορικούς της χώρους όπως το Κάστρο της Κάτω Πάφου, τα Ψηφιδωτά, την Πέτρα του Ρωμιού, και τους Τάφους των Βασιλέων.

Η περιοχή έχει τέσσερα κορυφαία  σε κατηγορία γήπεδα γκολφ και πολλές άλλες εγκαταστάσεις, ανέσεις και υπηρεσίες, σε  θαλάσσια σπορ, ποδόσφαιρο, πεζοπορία, ποδηλασία, ιππασία και πάρα πολλά άλλα.

Ο Σάκης Χατζηαλεξάνδρου, διευθυντής Μάρκετινγκ του Ομίλου Λεπτός δήλωσε, ότι το υγιεινό κλίμα και οι φυσικές ομορφιές της Πάφου, καθώς και ο αρχαιολογικός πλούτος και η παραδοσιακή φιλοξενία των ανθρώπων της, καθιστούν την όλη περιοχή ιδανική για διακοπές, μόνιμη κατοικία ακόμη και προορισμό για συνταξιοδότηση.

Η Πάφος  προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ξενοδοχείων και άλλων καταλυμάτων για διακοπές καθώς επίσης περιουσίες προς πώληση οι οποίες απευθύνονται σε όλους τους προϋπολογισμούς κάθε επισκέπτη και αγοραστή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ