19.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Αναστάτωση χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Πάφου με στρατιωτικό των Βάσεων

Άλλο ένα περιστατικό με μεθυσμένο επιβάτη του οποίου δεν επετράπει η είσοδος στο αεροπλάνο σημειώθηκε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Πάφου. 


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com στρατιωτικός των Βρετανικών Βάσεων πήγε στο αεροδρόμιο Πάφου για να πετάξει απο Πάφο προς Λονδίνο όμως δεν του επετράπει η είσοδος στο αεροπλάνο απο τον πιλότο της πτήσης λόγω του ότι ήταν μεθυσμένος.

Ο Βρετανός αν και πέρασε όλους τους ελέγχους ήταν απο την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εμφανώς ταλαιπωρημένος απο το ποτό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επιβάτες της ίδιας πτήσης που επικοινώνησαν με το PafosPress.com ανέφεραν ότι ο στρατιωτικός όχι απλά μύριζε απο απόσταση δεν έβρισκε καλά καλά και τις αψίδες για να περάσει τους ελέγχους τόσο στα διαβατήρια όσο και στο σημείο ελέγχου για τα μεταλλικά αντικείμενα.

Τελικά αν και μετά βίας πέρασε ο πιλότος είχε άλλη γνώμη αφού δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να του επιτρέψει να επιβιβαστεί και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των άλλων επιβατών και φυσικά της πτήσης.

Οι κανονισμοί ασφαλείας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ξεκάθαροι και ο πιλότος ορθώς έπραξε και δεν τον άφησε να μπει στο αεροπλάνο.

PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ