18.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Αίθριος ο καιρός το Σ/Κ – Από τη Δευτέρα όμως αλλάζει… Διαβάστε την πρόβλεψη της Μ.Υ

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια και τοπικά στα δυτικά παράλια, ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, στα παράλια, δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση, ή αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα γενικά ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό, οι οποίες τη ∆ευτέρα ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, ιδιαίτερα στα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή, ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ