19.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Αίθριος ο καιρός το Σαββατοκυρίακο

Ισχυρό βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει παροδικά την περιοχή.


Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και το πρωί στα ανατολικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Το απόγευμα, στα δυτικά και τα βόρεια, θα τραπούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς ως βορειοανατολικούς, ασθενείς ως μέτριους, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια ταραγμένη και παροδικά στα ανατολικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, στους 30 στα δυτικά παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα
ανατολικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή, εκτός από τα δυτικά όπου θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα. Τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, στα ορεινά και το εσωτερικό, ενώ την Τρίτη δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ