24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Αίθριος ο καιρός σήμ ερα με νεφώσεις το απόγευμα

Χαλαρή βαροβαθμίδα καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  παρόλο που το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3  Μποφόρ,  για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 30  στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 28  βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί,  ασθενείς, 2  με 3  Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 17  βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος,  ενώ νωρίς το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά και περιοχή του εσωτερικού.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  με την θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα την Τρίτη και να σημειώνει μικρή άνοδο την Τετάρτη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ