16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Αίθριος με σύννεφα και ίσως και βροχές σήμερα ο καιρός

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά και στο εσωτερικό,  ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή σε κάποιες ορεινές περιοχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά μέτριοι και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα νότια και νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα βόρεια και ανατολικά, στους 33 στα νότια, γύρω στους 30 στα δυτικά και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά τοπικά κυρίως στα δυτικά παράλια θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα νότια και ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά,  οι οποίες το απόγευμα του Σαββάτου δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή σε κάποιες ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή,  στα ορεινά ή και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ