16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Έτσι θα γιορτάσει η Πάφος το τριήμερο του Κατακλυσμού! Ποιοί δρόμοι θα κλείσουν;

Τριήμερες και με κεντρικό άξονα το συνδυασμό του λαϊκού πολιτιστικού στοιχείου με τη σύγχρονη ψυχαγωγία θα είναι και οι φετινές εκδηλώσεις “Γιορτή Κατακλυσμού”, που διοργανώνει ο Δήμος Πάφου, το Σάββατο 3,  την Κυριακή 4  και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017.



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα της Γιορτής περιλαμβάνει ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, στην Πλατεία Κάστρου, κάθε βράδυ του τριημέρου και Θαλάσσια Αγωνίσματα, το απόγευμα της Δευτέρας, στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Ξεχωρίζουν η συμμετοχή Χορευτικών Συγκροτημάτων των Ποντίων ομογενών και των Αρμενίων, το βράδυ του Σαββάτου, η μεγάλη Συναυλία του Πάνου Καλίδη το βράδυ της Κυριακής και η συμμετοχή Κρητικού μουσικού σχήματος, το βράδυ της Δευτέρας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η είσοδος  για το κοινό  είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ»

Ο Δήμος Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, ανακοινώνουν ότι με την ευκαιρία της διεξαγωγής της «Γιορτής Κατακλυσμού» 2017, η Λεωφόρος Ποσειδώνος θα είναι κλειστή για τα τροχοφόρα, το Σάββατο 3, την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, από τις 6.00 μ.μ. – 12.00 (μεσάνυκτα).

Παρακαλούνται, οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Τροχαίας και της Υπηρεσίας Τροχονόμων του Δήμου Πάφου, προς αποφυγή ταλαιπωρίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ