19.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

Έσωσαν 32χρονη από πνιγμό οι ναυαγοσώστες στην Πάφο (pics)

Ακόμη μια διάσωση κατέγραψαν στο ενεργητικό τους οι ναυαγοσώστες της Πάφου με την άμεση επέμβασή τους σήμερα το απόγευμα όταν έσωσαν από βέβαιο πνιγμό 32χρονη τουρίστρια από τη Τσεχία.

Ο Πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης με ανάρτησή του στο διαδίκτυο συνεχάρη “τους ναυαγοσώστες Γιάννη Κοσμίδη και Νικόλα Ανδρέου , οι οποίοι ενεργώντας αστραπιαία έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε 32χρονη Τσέχα τουρίστρια, η οποία έχασε τις αισθήσεις της στις 18.50 σήμερα Πέμπτη στα Δημοτικά Μπάνια”.

“Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και στη γιατρό Δέσποινα Μαυρίδου, η οποία με τις γνώσεις της βοήθησε και αυτή πριν φθάσει το ασθενοφόρο”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σχολιάζοντας το περιστατικό στο PafosPress.com επανέλαβε τη θέση του σωματείου για πλήρη στελέχωση όλων των παραλιών με ναυαγοσώστες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όπως ανέφερε και στην ανάρτησή του στο διαδίκτυο οι οργανωμένοι Κολυμβητές δεν θα κουραστούν να λένε ότι η ανθρώπινη ζωή δεν εξαγοράζεται γι’ αυτό όχι ζητούν αλλά απαιτούν από τους αρμοδίους ειδικά τώρα το Καλοκαίρι, όλες οι παραλίες μας να έχουν ναυαγοσώστες από την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ