22.9 C
Paphos
Tuesday, May 21, 2024

Έστω και αν έχουμε αύξηση της θερμοκρασίας… ποιός είπε οτι ο χειμώνας δεν  παραμονεύει…; 

Εσείς είστε έτοιμοι να «υποδεχτείτε» το τσουχτερό κρύο…;

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ο καιρός είναι απρόβλεπτος… για τον λόγο αυτό θα σας συμβουλεύαμε να προετοιμαστείτε πριν βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Πέραν από την τελευταία χειμερινή κολεξιόν στις νέες τάσεις της μόδας… καλό είναι να ρίξετε και μια εξονυχιστική ματιά στη στέγη που θα σας προστατεύσει αυτή την σεζόν.

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να «μπλοφάρουν» με σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία, δεν παύει όμως να είναι ήδη φθινόπωρο και κάποια στιγμή θα εμφανιστούν και οι πρώτες βροχές με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Είναι σημαντικό λοιπόν να κάνετε ένα διεξοδικό έλεγχο ρουτίνας του σπιτιού σας, για εύρεση και επιδιόρθωση διαφόρων αδυναμιών και σημείων τα οποία πιθανόν να επιτρέψουν στο κρύο και την υγρασία να εισχωρήσει στο εσωτερικό του σπιτιού  δημιουργόντας πονοκεφάλους χειμωνιάτικα, με αντίτιμο  το  μεγαλύτερο χρηματικό κόστος, άγχος, τρέξιμο και χάσιμο χρόνου την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σαν υποστηρικτές του παλιού ρητού «φύλαγε τα ρούχα σου…» καλό θα ήταν να προτρέψετε τυχόν προβλήματα που ίσως  παρουσιαστούν στην οικία σας και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μια ζεστή ατμόσφαιρα η οποία θα είναι έτοιμη να στεγάσει όμορφες στιγμές με οικογένεια και φίλους τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Μην ξεχάσετε λοιπόν να ελέγξετε τις κεντρικές εισόδους του σπιτιού σας και την λειτουργία των παραθύρων, να διερευνήσετε για τυχόν ρωγμές σε τοίχους και στέγη, να καθαρίσετε τις υδρορροές και σαφέστατα να προμηθευτείτε με τα αντίστοιχα συστήματα θέρμανσης χώρου τα οποία θα ανταποκρίνονται άρτια στα τετραγωνικά του χώρου σας για άριστη απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και μείωση κόστους.

Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε οικονομικές προτάσεις για θέρμανση χώρου και κάλυψη των αναγκών σας γι’αυτό τον χειμώνα.

Σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο φθινόπωρο….

Μια ευγενική χορηγία του HomeMarket στην Πάφο.

Δείτε τις νέες μας προσφορές πατώντας ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ