21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Έρχονται βροχές στην Κύπρο

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά το τριήµερο ενώ η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ