17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Έξι νικητές στον Ανοιξιάτικο Διαγωνισμό για τους Κήπους του Leptos Kamares Village

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Ανοιξιάτικος διαγωνισμός για τους πιο όμορφους κήπους και λουλούδια τον οποίο διοργάνωσε ο Όμιλος Λεπτός για τους ιδιοκτήτες κατοικιών σε έργα του στα χωριά Τάλα, Κοίλη και Τσάδα με επίκεντρο το Kamares Village.

O διαγωνισμός ανέδειξε έξι νικητές, τρείς για τους καλύτερους κήπους και τρείς για τα ωραιότερα ανθισμένα καλάθια και οι οποίοι βραβεύτηκαν με τιμητικές πλακέτες σε δεξίωση που δόθηκε στους κήπους του Kamares Club.

Τόσο οι νικητές όσο και οι διοργανωτές τόνισαν την μεγάλη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων οι οποίες φέρνουν κοντά τους ντόπιους όσο και τους ξένους κατοίκους και ενθαρρύνουν την προσπάθεια όλων ώστε η ημιορεινή αυτή περιοχή της Πάφου να αποτελέσει ένα μοναδικό πολύχρωμο παράθυρο με θέα την Μεσόγειο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 Το Leptos Kamares Village είναι η ναυαρχίδα των αναπτυξιακών συγκροτημάτων της Leptos Estates στην Πάφο και το οποίο γιορτάζει φέτος την 40η επέτειό του έχοντας ήδη πάνω από 1200 επαύλεις κτισμένες στους λόφους με θέα την Πάφο, δίπλα στο Μεσαιωνικό μοναστήρι του Αγίου Νεοφύτου και κοντά στο γραφικό χωριό της Τάλας.

Το Kamares Village είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα αναπτυξιακά συγκρότημα στην Κύπρο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα έργα της Μεσογείου, έχοντας κατακτήσει σημαντικά διεθνή βραβεία στο χώρο του Real Estate. Απαιτητικοί και συνάμα εκλεκτοί πελάτες και επενδυτές από όλο τον κόσμο έχουν αποκτήσει εδώ το σπίτι των ονείρων τους.

Το Leptos Kamares Village προσφέρει ένα Μεσογειακό τρόπο ζωής . Ένας χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πολιτισμό και την ιστορία, τη χλωρίδα και την πανίδα, τα φεστιβάλ, τη μουσική και το χορό ή απλά την γαλήνη και ηρεμία στις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου καθώς επίσης και τα καθημερινά μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ