15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Πως και γιατί ένα ρολόι “έπιασε” €2000 σήμερα στη Δημοπρασία της Αστυνομίας;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν σήμερα αρκετοί συμπολίτες μας για τη δημοπρασία της Αστυνομίας με τους παρευρισκόμενους να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο σε συμμετοχή. 


Η δημοσιοποίηση της δημοπρασίας απο το PafosPress.com αποτέλεσε ένα ακόμη λόγο για να συγκεντρωθεί τόσος κόσμος ανέφεραν μεταξύ άλλων τόσο οι παρευρισκόμενοι όσοι και στελέχη της Δύναμης που είχαν να δουν τόσο ενδιαφέρον εδώ και πολλά χρόνια.

Εκείνο όμως που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και προκάλεσε συζητήσεις ήταν ένα ρολόι το οποίο “άνοιξε” με τιμή στις €2000.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο άκουσμα της τιμής που ξεκινούσε η δημοπρασία για το συγκεκριμένο κομμάτι κανένας δεν πίστευε ότι μπορεί να πιάσει τις 2000€ όμως τελικά δεν χρειάστηκε και πολύ αφού υπήρχε εκεί ο αγοραστής του ο οποίος προφανώς ήξερε την πραγματική του αξία και βεβαίως πήγε προετοιμασμένος για να το αγοράσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τη λίστα με τα αυτοκίνητα και τα σκάφη της αυριανής δημοπρασίας 

Το ρολόι αυτό ήταν μάρκας Philippe Patek και η αξία του στην αγορά πλησιάζει αν δεν ξεπερνάει κιόλας τις επτά με δέκα χιλιάδες ευρώ. Όπως το PafosPress.com πληροφορείται το συγκεκριμένο ρολόι καταχωρήθηκε στη δημοπρασία ως απολεσθέν αντικείμενο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο κόσμος έδειξε για τα ηλεκτρονικά, υπολογιστές, μετασχηματιστές, ηχεία, ταμπλέτες, κινητά και φωτογραφικές όμως τα χρυσαφικά και τα τιμαλφή είχαν την τιμητική τους.

Αύριο (Τετάρτη 26/7) θα δημοπρατηθούν αυτοκίνητα σκάφη και μοτοποδήλατα και το ενδιαφέρον αναμένεται και πάλι να είναι μεγάλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τη λίστα με τα αυτοκίνητα και τα σκάφη της αυριανής δημοπρασίας 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ