16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Ένα ξωκλήσι στη μνήμη του Νάσου- Πως μπορείτε να βοηθήσετε να ολοκληρωθεί;

Ένα ξωκλήσι στη μνήμη του συμπολίτη μας Νάσου Κωνσταντίνου ανεγείρεται τους τελευταίους μήνες στην Πάφο και συγκεκριμένα στην περιοχή Universal, ακριβώς μπροστά από το πάρκο των γιατρών και το οίκημα των Σταυραετών της Πάφου.

Την πρωτοβουλία για την ανέγερση του ξωκλησιού είχε καθαρά η οικογένειά του Νάσου και τον χώρο για την ανέγερση παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Πάφου.

Τα σχέδια του ξωκλησιού που θα είναι αφιερωμένο στον Άγιο Αθανάσιο, υπογράφει ο γνωστός συμπολίτης μας αρχιτέκτονας Αντρέας Ιωάννου. Πρόκεται για ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο κτίσμα, σε μοντέρνα αρχιτεκτονική το οποίο μάλιστα θα έχει και τον μεγάλο συμβολικό του χαρακτήρα, την αφιέρωση στην μνήμη του αδικοχαμένου 24χρονου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα έξοδα για το ξωκλήσι το οποίο βρίσκεται στο τλικό του στάδιο ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου η οικογένεια του νεαρού με τη στήριξη κάποιων επαγγελματιών της οικοδομικής βιομηχανίας οι οποίοι εργάζονται αφιλοκερδώς για την ανέγερση του.

Το PafosPress.com επικοινώνησε τόσο με την οικογένεια όσο και με φίλους του Νάσου, οι οποίοι στηρίζουν την πρωτοβουλία και όπως πληροφορηθήκαμε ο καθένας μας μπορεί να στηρίξει αυτή την όμορφη και ευγενική προσπάθεια για την ολοκλήρωση του έργου.

Όσοι επιθυμούν με τον τρόπο τους να συνδράμουν στην ολοκλήρωση του ξωκλησιού, ακόμη και στον εξωπλισμό του εσωτερικά μπορούν να το πράξουν συνεισφέροντας στον πιο κάτω λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα: 595-10-844578-01

IBANCY29005005950005951084457801 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ