25.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

Ένα ευχαριστήριο μήνυμα για το Νοσοκομείο Πάφου που όλοι αξίζει να διαβάσουμε

Συχνά στα Μέσα Ενημέρωσης αλλά κυρίως στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τα παράπονα για τα Νοσοκομεία μας κάνουν το γύρο της Κύπρου.

Μια κακή στιγμή, ένα λάθος που μπορεί κάποιες φορές να είναι μέχρι και θανάσιμο είναι η αιτία και η αφορμή να γίνεται κριτική στους λειτουργούς της Υγείας.

Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες φορές, τις περισσότερες τολμούμε να πούμε, που οι εργαζόμενοι στην Υγεία δεν είναι απλά εργαζόμενοι αλλά λειτουργοί και ήρωες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σήμερα στο PafosPress.com έφτασε μια ευχαριστήρια επιστολή από ένα άνθρωπο που νοισηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Πάφου και που μέσα από τα γραφόμενά του θέλει να εκφράσσει τις ευχαριστίες του στο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή:

Θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Οι νοσηλευτές και οι γιατροί της Εντατικής Μονάδας, με άψογη συμπεριφορά και υπομονή φρόντισαν για την περίθαλψη μου στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασμα με την υγεία μου . Θερμές ευχαριστίες ειδικότερα στους γιατρούς Αντώνη Νικάνδρου και Γιώργο Παπούη. Ειμαι ευγνώμων για όλα ! Με σεβασμό Μιχαλάκης Θεοδοσίου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ