18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Ένα αεροπλάνο γεμάτο Παφίτες ρομποτιστές!

Οι διαγωνιζόμενοι μαθητές, φοιτητές, ενήλικες, που είναι οι νικητές του αντίστοιχου Παγκύπριου διαγωνισμού, προετοιμάζονται από το καλοκαίρι για να «αντιμετωπίσουν» όλες τις άλλες χώρες που συμμετέχουν στις προκλήσεις ρομποτικής Line Following, Maze, SUMO κ.α.

*Πληροφορίες: in business news

Οι περισσότεροι συμμετέχοντες με τις οικογένειες και τους εκπαιδευτές τους φορώντας περήφανα τα κόκκινα καπέλα Robotex Cyprus «πετούν» σήμερα από το Αεροδρόμιο Πάφου και έτσι ένα αεροπλάνο γεμάτο «ρομποτιστές» πάρα πολλοί από τους οποίους από την Πάφο θα προσγειωθούν απόψε στο χιονισμένο Ταλίν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως δήλωσε ο αρχηγός της αποστολής και Γραμματέας του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής Δρ Πανίκος Μασούρας οι νεαροί διαγωνιζόμενοι θα αποκομίσουν  εμπειρίες ζωής τόσο από την παγκόσμια τριήμερη διοργάνωση όσο και από την άμιλλα μεταξύ των συμμετεχόντων από όλες τις χώρες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ευχήθηκε οι κυπριακές ομάδες να κατακτήσουν σημαντικές νίκες όπως και στα προηγούμενα χρόνια.

Ακολουθήστε την μεγάλη κυπριακή αποστολή στα κοινωνικά δίκτυα #Robotexcy19

Ακολουθεί πίνακας με τις διαγωνιζόμενες ομάδες της αποστολής που έχουν έδρα την Πάφο:

Για να δείτε όλους τους συμμετέχοντες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρη την Κυπριακή αποστολή όπως τη δημοσιεύσε η ιστοσελίδα in business news

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ