21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Έκλεισε τρία χρόνια το ALEXANDER COLLEGE στην Πάφο- Πως το σχολιάζει ο Γιώργος Παλάς;

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την έναρξη λειτουργίας του ALEXANDER COLLEGE στην Πάφο και σίγουρα αυτό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον διευθυντή του στην Πάφο Γιώργο Παλά ο οποίος εκτός από την σταδιακή εδραίωση του Πανεπιστημίου βλέπει πλέον και τους πρώτους απόφοιτούς του να ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους στην Πάφο και όχι μόνο.

Ο κ. Παλάς με σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαριστεί όλους τους φοιτητές και γονείς που επένδυσαν στις σπουδές τους στο ALEXANDER COLLEGE και τους διαβεβαιώνει πως τα καλύτερα είναι εδώ και τα ακόμη καλύτερα έρχονται!

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή του:

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Πριν από τρία χρόνια σαν σήμερα, ανοίξαμε την πόρτα και την καρδιά μας στο κόσμο της πόλης μας. Δημιουργήσαμε το πρώτο Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην πόλη της Πάφου. Με περηφάνια σήμερα καμαρώνουμε τους πρώτους μας απόφοιτους που σιγά σιγά εργοδοτούνται στους κλάδους που έχουν σπουδάσει αλλά και τις δεκάδες των αποφοίτων μας από τους μεταπτυχιακούς κλάδους να απολαμβάνουν τα προνόμια της απόκτησης ενός μεταπτυχιακού από το UWE BRISTOL.

Σήμερα μπαίνοντας στο τέταρτο χρόνο, δυνατοί και σίγουροι, με νέους κλάδους και με την υποστήριξη του UWE BRISTOL αλλά και του ALEXANDER COLLEGE Λάρνακας, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των παιδιών που επιθυμούν να παραμείνουν στη πόλη μας για σπουδές.

Θα είμαστε πάντα κοντά τους. Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Πόλης Μας, Είμαστε το δικό σου Πανεπιστήμιο…”

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ