19.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Φ. ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Άνανδρη η ενέργεια- Ποιούς υποψιάζεται ο ίδιος; Ποιά κυκλώματα κατονόμασε;

Δηλώσεις Δήμαρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος για τοποθέτηση βόμβας:

“Η πράξη αυτή είναι βεβαίως άνανδρη. Ελπίζω το συντεταγμένο κράτος και η Πολιτεία να δράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά όχι μόνο για εξυχνιάση αυτή την άνανδρη πράξη αλλά και να για στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν μπορούν να απειλούν και να φιμώνουν το κράτους ή τους ανθρώπους.

Ελπίζω η Αστυνομία να δράσει γρήγορα και αποτελεσματικά και να εξυχνιάσει άμεσα αυτή την πράξη η οποία φαίνεται απο άλλους να επινοήθηκε και απο άλλους να εκτελέστηκε. Αυτή η αλυσίδα πρεπει να εντοπιστεί και να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το κύκλωμα των ναρκωτικών στην Πάφο είναι καλά γνωστό, γνωρίζουν ότι το μονοπωλεί ένα άτομο το οποίο είναι καλά γνωστό στην Αστυνομία. Το κύκλωμα της Αρχαιοκαπηλίας είναι επίσης γνωστό και δεν είναι λίγες οι φορές που πήραν πληροφορίες στην Αστυνομία. Ο ηλεκτρονικός τζόγος στα Δημοτικά όρια της πόλης είναι γνωστό ποιοι των έχουν και ποιοι συνεχίζουν να τον έχουν με τζίρο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τον μήνα. Το κύκλωμα της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο είναι γνωστό ότι διευθύνεται απο τρια συγκεκριμένα άτομα και το γνωρίζουν. Την ίδια ώρα έχουν στοιχεία στα χέρια τους και για το θέμα μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος παρενέβηκε στο τμήμα πολεοδομίας και στο Φόρο για να έχει εκατομμύρια ευρώ οφέλη. Την ίδια ώρα ότι πρώην τραπεζίτης έπαιρνε μίζες για να δίνει δάνεια.

Περιορίζομαι μέχρι σε αυτά τα έξι θέματα τα οποία θεωρώ ότι σε ένα απο αυτά προορίζεται και αυτός που επινόησε αυτή την άναδρη πράξη.

Αν το κράτος και η συντεταγμένη πολιτεία δεν φροντίσουν να τσακίσουν και τα έξι αυτά κυκλώματα είπε ο Δήμαρχος Πάφου,  και πολλά άλλα που υπάρχουν. Σήμερα μπορεί η βόμβα να είναι εδώ αύριο μπορεί να είναι αλλού. Σήμερα η βόμβα μπορεί να είναι σε ένα Δήμαρχο αύριο να είναι σε ένα Εισαγγελέα και μεθαύριο σε έναν Αστυνόμο. Αυτά τα κυκλώματα πρέπει να τα τσακίσουν, να τα εκπαραθυρώσουν απο το κυπριακό γίγνεσθαι για να μπορεί το κράτος και ο πολίτης που υπηρετεί τον οποιοδήποτε θεσμό να μην απειλείται ή να φυμώνεται απο τέτοιου είδους ενέργειες. Σε ότι με αφορά προσωπικά, πρόσθεσε, δεν έχουν καταφέρει οτιδήποτε.

Το μόνο που κατάφεραν με αυτή την πράξη τους είναι να πετύχουν αμέσως μετά τις γιορτές να ξηλώσουμε αυτά τα κυκλώματα και αυτούς τους κυρίους οι οποίοι εδώ και δεκαετίες σε μια σχέση διαπλοκής και σε μια σχέση εξάρτησης οι μεν απο τους δε συνυπάρχουν και πολλοί απο αυτούς συναγελάζονται ακόμη και με κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικά στελέχη. Πολλοί απο αυτούς που βρίσκοτναι σε αυτά τα κυκλώματα συναγελάζονται συναγελάζοντια και συνυπάρχουν αρμονικά. ”

Απαντώντας σε ερώτηση αν έδωσε κατάθεση ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε ότι θα δώσει το απόγευμα αφού ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα είναι Χριστούγεννα. Αυτό το γαϊτανάκι πρόσθεσε πρέπει να τελειώνει. Όποιος τολμήσει και πει ότι χρειάζεται στοιχεία για να προχωρήσει είναι συνένοχος και θέλει να συγκαλείψει αυτά τα κυκλώματα. Γνωρίζουν ποιος είναι ο αρχηγός του κυκλώματος των ναρκωτικών στην Πάφο, είναι γνωστό και το σπίτι του και η διαμονή του. Γνωρίζουν ποιά έξι είναι τα βασικά στοιχεία ηλεκτρονικού τζόγου. Όταν αυτούς τους ανθρώπους δεν πέφτει τσεκούρι να τους διαλύσει και βλέπουν ότι κάποιος μάχεται εναντίον τους και είναι η αιτία να χάνουν χιλιάδες ευρώ εν τους στοιχίζε τίποτα να δώσουν €5.000-€10.000 ή και λιγότερα ή ακόμη να δώσουν σε κάποιο 2-3 δόσεις για να κάνουν μια τέτοια ενέργεια.

Η λύση είναι να τσακκίζουν τα κυκλώματα και να αφήσουν τις δικαιολογίες και να περιμένουν να πάει κάποιος να τους δώσει κατάθεση. Ξέρουν και ονόματα και πρέπει να αξιοποιήσουν και την Τεχνολογία και να τα βρουν όλα.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ