21.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Άκης Χρυσόμηλος: “Μέσα απο την ΣΕΚΟ να δώσουμε νέα πνοή στη βιομηχανική περιοχή”

Επίσκεψη στη Bιομηχανική περιοχή Μεσογης πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου Άκης Χρυσόμηλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Επαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, Αντώνη Αντωνίου, τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, Δώρο Παφίτη και στελέχη της Κίνησης Υποστήριξης της Υποψηφιότητας του. 


Στη συνάντηση με τους βιομήχανους και τους βιοτέχνες της περιοχής, ο κ. Χρυσόμηλος είχε την ευκαιρία να ακούσει απο πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τις εισηγήσεις και τις λύσεις που προτείνουν.

Σχολιάζοντας τα αιτήματα που τέθηκαν ενώπιον της αντιπροσωπείας, ο κ. Χρυσόμηλος ανέφερε πως είναι γεγονός ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν με περισσότερη αποφασιστικότητα και καλύτερη συνεργασία τα λειτουργικά ζητήματα που αφορούν τη Βιομηχανική Περιοχή, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους επαγγελματίες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μια αναβαθμισμένη Βιομηχανική Περιοχή για την οποία όλοι πρέπει να εργαστούμε, συντονίζοντας τις ενέργειες και τις προσπάθειες μας, μέσα και από την Συντονιστική Επιτροπή Κομμάτων και Οργανώσεων, θα δώσει τη νέα πνοή που χρειάζεται η περιοχή δημιουργώντας ταυτόχρονα συνθήκες ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ