22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

«Καλωσορίζουμε την Condor στην Πάφο»

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου καλωσορίζει την έναρξη δρομολογίων από την αεροπορική εταιρεία Condor στην Πάφο. Με τις πτήσεις αυτές η Πάφος από τον Απρίλιο του 2020 θα επανασυνδεθεί πλέον με τέσσερις από τις κυριότερες πόλεις της Γερμανίας.

Συνολικά, η Condor θα εκτελεί 8 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Αεροδρόμιο Πάφου, συνδέοντας την με την Φρανκφούρτη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και τη Λειψία ενώ το πρόγραμμα πτήσεων υπολογίζεται να έχει δυναμικότητα 50,000 περίπου εισερχόμενων θέσεων (100,000 επιβάτες).

Κρίνεται ως εξαιρετικής σημασίας η κάθοδος της Condor στην Πάφο ιδιαίτερα αυτή την περίοδο όπου οι προκλήσεις από διάφορες σημαντικές αγορές είναι συνεχώς αυξανόμενες και ο ανταγωνισμός πολύ έντονος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Γερμανική αγορά για την Πάφο αποτελεί αγορά προτεραιότητας και οι προσπάθειες πάντοτε επικεντρώνονται στην προσέλκυση εκτός από επισκέπτες του καλοκαιριού και επισκέπτες διαφόρων ειδικών τμημάτων της αγοράς με προοπτική, όπως αθλητικό τουρισμό, τουρισμό ειδικών ενδιαφερόντων, περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, τουρισμού υπαίθρου, κ.α. Η Γερμανική αγορά μπορεί να συμβάλει στην απάβλυνση της εποχικότητας και επέκτασης της τουριστικής περιόδου ενώ οι προοπτικές προσέλκυσης ακόμη περισσότερων επισκεπτών είναι τεράστιες.

Η έλευση της Condor στo διεθνές αεροδρόμιο Πάφου, αποτελεί το επιστέγασμα συντονισμένων και συλλογικών προσπαθειών που καταβλήθηκαν τους τελευταίους μήνες ιδιαίτερα από το Υφυπουργείο τουρισμού και την Hermes Airports.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ