Υπόθεση διάφορων τροχαίων αδικημάτων διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο


Υπόθεση διάπραξης διάφορων τροχαίων αδικημάτων, όπως οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς ασφάλεια και υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 25χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα μέλη της Τροχαίας Πάφου αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο που οδηγείτο στην οδό Αγαπήνωρος, που ο οδηγός του είχε παραβιάσει κόκκινο φανάρι στην συμβολή με την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Τα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν το όχημα και όπως διαφάνηκε αυτό οδηγείτο από 25χρονο με συνοδηγό τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο 25χρονος δεν είναι κάτοχος άδειας οδηγού και δεν καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολούθως υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 93 mg αντί 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Επίσης εντοπίστηκε θετικός σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ. Το τελικό αποτέλεσμα του ναρκοτέστ αναμένεται μετά από επιστημονικές εξετάσεις.

Υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία και εναντίον του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη ο οποίος επέτρεψε στον 25χρονο να οδηγεί το όχημα του χωρίς να είναι κάτοχός άδειας και χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.

Τα δύο πρόσωπα καταγγέλθηκαν για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου σε σχέση με την ώρα κυκλοφορίας και στην συνέχεια αποδεσμεύτηκαν.

Πηγή ΚΥΠΕ

Support Local Business
Translate »