Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου σε συνεργασία με την Εύρηκα στηρίζουν το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ

Σε συνέχεια της συνεργασίας των Υπεραγορών Παπαντωνίου με την Εύρηκα, παραδόθηκε την Τετάρτη 03.03.21 η επιταγή των 1.000 ευρώ στην εκπρόσωπο του ΠΑΣΥΚΑΦ, κ. Άννα Κωνσταντίνου, σαν μια κίνηση υποστήριξης προς τον Σύνδεσμο και το έργο που επιτελεί όσο αναφορά την πρόληψη, στήριξη, φροντίδα, ανακούφιση και ενθάρρυνση των ασθενών.

Η προσφορά αυτή προέκυψε από την συνεργασία των Υπεραγορών Παπαντωνίου με την ΕΥΡΗΚΑ τον Οκτώβριο του 2020. Μέσα από την ενέργεια που απευθυνόταν στους καταναλωτές, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με κάθε με κάθε τεμάχιο Εύρηκα Μασσαλίας ή Εύρηκα Active Care που αγοραζόταν, ταυτόχρονα προσφερόταν το ποσό των €0,20 στον ΠΑΣΥΚΑΦ ενισχύοντας το έργο του.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου παραμένουν πιστές στη δέσμευσή τους για ειλικρίνεια, με προτεραιότητα τον άνθρωπο και με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης προς την κυπριακή κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουν ενεργά την κοινωνία και επιδιώκουν μέσω των ενεργειών και συμμαχιών τους, να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιούν το κοινό στοχεύοντας στη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για όλους. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζουν μια σειρά ουσιαστικών προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ώστε να υποστηρίζουν αποτελεσματικά, κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, και πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς συλλόγους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ, εδώ και 33 χρόνια παρέχει στους ασθενείς με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους παγκύπρια, δωρεάν ανακουφιστική φροντίδα και ιατρική παρακολούθηση στο σπίτι, 24ωρη ανακουφιστική, υποστηρικτική φροντίδα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Παράλληλα, ο Σύνδεσμος προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν φυσικοθεραπεία, πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια, προγράμματα επικοινωνίας και δραστηριοποίησης ασθενών, μεταφορά ασθενών από όλες τις επαρχίες στα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, μεταθεραπευτική υποστήριξη στο εξειδικευμένο κέντρο Άφετηρία’ καθώς και πρόγραμμα διακοπής του καπνίσματος.

Η παράδοση του ποσού από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου και την ΕΥΡΗΚΑ προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ είναι απλώς μια συμβολική κίνηση υποστήριξης προς το σπουδαίο έργο του Συνδέσμου. Η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στην προσπάθεια αυτή ήταν μεγάλη και αποδεικνύει πόσα σπουδαία μπορούμε να πετύχουμε σαν κοινωνία στηρίζοντας ο ένας τον άλλο.

Support Local Business