Υπέρ του εμβολιασμού τάσσεται ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων


Τόσο ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, όσο και το ΚΕΒΕ τάσσονται ανεπιφύλακτα υπέρ του εμβολιασμού όλων των πολιτών της Δημοκρατίας, λέει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων και Αντιπρόεδρο του ΚΕΒΕ Ανδρέα Δημητριάδη, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ανησυχία «να μην οδηγηθούμε ξανά σε κλείσιμο επιχειρήσεων, καθότι ούτε το κράτος αντέχει οικονομικά πλέον, ούτε και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις».

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως οι επιπτώσεις από την πανδημία στην οικονομία του τόπου και ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αρκετά σημαντικές. Ήδη συνέχισε, έχουν κλείσει πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και άλλες βρίσκονται στα πρόθυρα να κλείσουν.

Δυστυχώς, παρατήρησε, η οικονομία του τόπου δεν αντέχει ένα νέο κλείσιμο εργασιών, για αυτό, ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν για να αντέξουμε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε με την πανδημία του COVID- 19.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Δημητριάδης επεσήμανε πως ιδιαίτερα δύσκολη αναμένεται να είναι η περίοδος του Φθινοπώρου και του χειμώνα, όπου η τάση για αυξημένα κρούσματα είναι μεγάλη και για αυτό, είπε, όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι των συνανθρώπων τους, αλλά και έναντι της οικονομίας γενικότερα.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΓΚ)

Support Local Business