spot_img
spot_img
25 C
Paphos
Sunday, May 9, 2021

Φροντιστήριο Γ. Λαούρης Informatique- Τίποτα δεν χαρίζεται, τα πάντα κατακτώνται!!!

spot_img
   

Το Φροντιστήριο Γ. Λαούρης Informatique αποτελείται από μια συγκροτημένη ομάδα καθηγητών η οποία είναι άρτια επιστημονικά καταρτισμένη με ανθρώπους γεμάτους όρεξη για δουλειά, δημιουργικούς που εργάζονται με μοναδικό γνώμονα την επιτυχία των μαθητών σε ένα συνεχή αγώνα όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Το φροντιστήριο ιδρύθηκε και λειτουργεί από την 1η Σεπτεμβρίου του 2006.

   
   

Χρησιμοποιούνται σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον, και όλα αυτά στοχεύουν στην πρόοδο και στην επιτυχία των μαθητών μας στις διάφορες εξετάσεις. Με όραμα, αγάπη για διδασκαλία, δίψα για πρόοδο και επιτυχίες, δουλεύουμε οργανωμένα με υπευθυνότητα.

Η ταχύτητα σκοτώνει
   
   

Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές

Το λογότυπό του Φροντιστηρίου αποτελείται από το γράμμα Π (πρώτο γράμμα της λέξης Πληροφορική). Το λογότυπο αναφέρεται στον επαναληπτικό αλγόριθμο του Αρχιμήδη για τον υπολογισμό του π=3,14159…, που χρησιμοποιείτο μέχρι τον 17ο αιώνα.

Έγνοια τους η παροχή ποιοτικού μαθήματος, η πρόοδος των παιδιών και η επιτυχία τους στις διάφορες εξετάσεις. Οι παγκύπριες ετήσιες διακρίσεις που κάθε χρόνο πετυχαίνουν αποδεικνύουν τη σωστή δουλειά που γίνεται στο φροντιστήριο.

Το φροντιστήριο Γ. Λαούρης Informatique είναι μέλος του Συνδέσμου Φροντιστηριούχων Κύπρου, και λειτουργεί νόμιμα.

“Ο αγώνας προς την γνώση είναι συνεχής, η προσπάθεια για να δημιουργήσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο αδιάκοπη, η συνεργασία μεταξύ καθηγητών και μαθητών εποικοδομητική. Ευθύνη, Ποιότητα, Εγγύηση”

Στο Φροντιστήριο Γ. Λαούρης Informatiqueοι μαθητές μπορούν να διδαχθούν σειρά μαθημάτων όπως Μαθηματικά, Αγγλικά, Πληροφορική, Φιλολογικά, Φυσική, Λογιστική, Πολιτική Οικονομία, Βιολογία, Χημεία, Γαλλικά και Ρομποτική

(ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ)

Ρομποτική: Η επιστήμη του μέλλοντος.

Οι μαθητές μαθαίνουν να κατασκευάζουν Ρομπότ, να τα προγραμματίζουν και να βελτισιοποιούν τους διάφορους αλγόριθμους τους έτσι ώστε το Ρομπότ να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις διάφορες προκλήσεις. Καλλιεργείται η μαθηματική σκέψη, χρήση των κανόνων της φυσικής και αναπτύσσεται ο προγραμματισμός.

Τα μαθήματα χωρίζονται σε 3 ηλικιακές ομάδες.

1η Ομάδα: Β’ Δημοτικού μέχρι και 4η Δημοτικού

2η Ομάδα: 5η Δημοτικού μέχρι και Β’ Γυμνασίου

3η Ομάδα: Γ’ Γυμνασίου και άνω

Μελετούμε Ρομπότ Lego EV3, Arduino και Jimu Robots. Συμμετέχουμε σε παγκύπριους και παγκόσμιους διαγωνισμούς, με αξιοσημείωτες επιτυχίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Robotex 2017 (25/06/2017) οι ομάδες του φροντιστηρίου μας πρώτευσαν (ανάμεσα σε 500 συμμετέχοντες περίπου) στις ακόλουθες κατηγορίες:

Lego Line Following:

  • Γυμνάσιο: 1η Θέση
  • Λύκειο: 1η Θέση
  • Best of the Best: 1η Θέση και 2η Θέση

Lego Sumo:

  • Λύκειο: 1η Θέση
  • Best of the Best: 1η Θέση

Lego Maze:

  • Γυμνάσιο: 1η Θέση
  • Λύκειο: 1η Θέση
  • Best of the Best: 1η Θέση και 2η Θέση
robotics

Στον παγκόσμιο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Εσθονία (Robotex 2017) 24-26 Νοεμβρίου 2017 οι ομάδες του φροντιστηρίου μας πραγματοποίησαν εξαίρετη εμφάνιση.

Στο Lego Line Following, σε σύνολο άνω των 200 διαγωνιζόμενων η ομάδα του Γυμνασίου, κατέλαβε την 7η θέση και η ομάδα του Λυκείου την 8η θέση.

Στο Maze Solving, σε σύνολο 22 διαγωνιζομένων το φροντιστήριο μας κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση (μαθητές Γυμνασίου) και 8η θέση (μαθητές Λυκείου). Πρέπει να αναφέρουμε ότι συμμετέχαμε με Ρομπότ Lego EV3. Στο διαγωνισμό τερματίσαμε ψηλότερα από όλα τα Ρομπότ αυτής της κατηγορίας αλλά και πολλά ρομπότ Arduino, που είναι τα πιο μικρά και πιο ευέλικτα στο maze (λαβύρινθο).

Posted by Y. Laouris Informatique on Wednesday, 1 August 2018

Στο Lego Sumo υπήρχαν 300 συμμετέχοντες. Έγιναν όμιλοι των 10 ομάδων και προκρινόταν μόνο ο 1ος. Η ομάδα των παιδιών του Λυκείου κατάφερε να κερδίσει 7 παιχνίδια σε σύνολο 9. Η ομάδα του Γυμνασίου κατάφερε να κερδίσει 3 παιχνίδια από τα 9.

robotics2

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαγωνισμό συμμετείχαν ομάδες από χώρες τεχνολογικά εξελιγμένες, όπως η Ρωσία, η Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Εσθονία, η Πολωνία, η Φινλανδία, η Μολδαβία, το Κουβέιτ, το Αφγανιστάν, το Μεξικό, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Λευκορωσία και άλλες.

Το φροντιστήριο μας ειδικεύεται στον κλάδο της Ρομποτικής και επιθυμούμε να δημιουργήσουμε τις σωστές βάσεις στους μαθητές μας για να μπορούν να αναπτύξουν τις γνώσεις μέσω των μετέπειτα σπουδών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2018 διανέμεται έγχρωμο βιβλίο δωρεάν, σε κάθε μαθητή μας για τη Ρομποτική. Το βιβλίο είναι γραμμένο από το διευθυντή του φροντιστηρίου μας κ. Γιάννη Λαούρη.

http://www.ylaouris.com

Το Φροντιστήριο Γ. Λαούρης Informatique εκτός των πιο πάνω προχώρησε και σε σειρά εκδόσεων οι οποίες αποτελούν το πλέον λειτουργικό εργαλείο για τους μαθητές σε όλα τα μαθήματα.

Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ για τις εκδόσεις του Φροντιστηρίου Γ. Λαούρης Informatique 

Μεγάλο Κεφάλαιο για το Φροντιστήριο οι Επιτυχίες

Είναι για όλους το ζητούμενο. Οι επιτυχίες. Άλλωστε γι’ αυτό όλοι οι γονείς και οι μαθητές αναλώνονται σε τόσες προσπάθειες για να φέρουν στο τέλος της χρονιάς τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στο Φροντιστήριο Γ. Λαούρης Informatique έχουν να λένε για τις σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις των μαθητών τους σε εξετάσεις αλλά και διάφορους διεθνείς και Παγκύπριους διαγωνισμούς.

Τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο “η σημαία” του Φροντιστηρίου κυμάτισε ουκ ολίγες φορές στον ιστό της Επιτυχίας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα σπουδαία επιτεύγματα των μαθητών του Φροντιστηρίου 

Που να βρείτε το Φροντιστήριο Γ. Λαούρης Informatique 

Support Local Business
 
 
   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

spot_img
spot_img