20.9 C
Paphos
Wednesday, August 17, 2022

Ξεσπά η ιδιοκτήτρια του σκύλου στο μπαλκόνι στην Πάφο:«Μεγάλη παραπληροφόρηση»

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου που εντοπίστηκε σε μπαλκόνι στην Πάφο με μια επιστολή στο SigmaLive παραθέτει τη δική της άποψη σε σχέση με το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πληροφορία που λήφθηκε γύρω στις 1.00 το μεσημέρι της Κυριακής, ότι σκύλος είχε αφεθεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος χωρίς προστασία από τον ήλιο, χωρίς νερό και χωρίς τροφή, μέλη του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου, μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον σκύλο στο μπαλκόνι διαμερίσματος, η ένοικος του οποίου και ιδιοκτήτρια του ζώου απουσίαζε.

Στην επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων ότι σημειώθηκε «μεγάλη παραπληροφόρηση» σε σχέση με την υπόθεση του σκύλου της στην Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αυτούσια η επιστολή:

«Το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην κοινότητα Μέσα Χωριού το έχω πάρει Παρασκευή και το συμβάν έχει γίνει την Κυριακή. Να τονίσω ότι το εν λόγω διαμέρισμα, μεζονέτα, περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια και τα 2 με μπαλκόνι. Το ένα μπαλκόνι είναι αυτό που φαίνεται στο βίντεο και το άλλο πιο σκιερό βλέπει χώρο στάθμευσης. Την Παρασκευή ο M*** διέμενε στο σκιερό μπαλκόνι και μας  κάνανε παράπονο για γαύγισμα. Να σημειώσω επίσης ότι το ένα υπνοδωμάτιο θα δινόταν εξαρχής  στον σκύλο αλλά μέσα υπήρχε ένα μονό κρεβάτι με στρώμα το οποίο θα μεταφερόταν Δευτέρα λόγω Σαββατοκύριακου. Ο M*** είχε καταστρέψει αρκετά έπιπλα στο παρελθόν, δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο να καταστρέψει ξένη περιούσια. Αναγκαστικά ως Δευτερά που θα μεταφερόταν το κρεβάτι, τον άφησα για μερικές ΩΡΕΣ στο μπαλκόνι όσο ήμουν στην εργασία μου. Να σημειώσω επίσης ότι μετακόμισα 20 λεπτά από τον χώρο εργασίας μου μόνο και μόνο για τον M*** επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις σπίτι άμα έχεις και κατοικίδιο. Πριν την αναχώρηση μου, το συγκεκριμένο πορτοκαλί μπολ το γέμιζα με αρκετά παγάκια για να παραμένει όσο το δυνατόν πιο δροσερό. Από το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μπολ έχει νερό και όταν ήρθα ήταν ακόμα χλιαρό. Όσον αφορά την τροφή να σας πληροφορήσω ότι τα λαμπραντόρ, και ειδικά το δικό μου, είναι αχόρταγα. Όση τροφή και να βάλεις θα την φάει επι τόπου, δεν είναι από τα σκυλιά που έχουν γεμάτη κούπα και τρώνε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο M*** τρώει πριν αναχωρήσω για την εργασία μου, αφού επιστρέψω και αργά το απόγευμα.

Να υπερτονίσω το γεγονός ότι μέχρι να έρθω εγώ κάποιοι ασυνείδητοι τον περιέλουσαν με νερό. Αν εγώ τον άφησα στους 43 βαθμούς, αυτή τους η πράξη τον άφησε στους 73. Τα λαμπραντόρ έχουν 2 στρώσεις τρίχας, μια κοντή με φυσικό έλαιο που εκκρίνει το σώμα τους και μια εξωτερική μακριιά τρίχα, όλα αυτά τον κάνουν ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ, 1 τόνο νερό να ρίχνανε πάνω του, σταγόνα δεν θα έφτανε στο σώμα του αντιθέτως του δημιούργησαν ένα φαινόμενο θερμοκηπίου.  Αυτά είναι η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης ράτσας. Αν ποτέ κάποιος θελήσει να δροσίσει και όχι να βασανίσει ένα λαμπραντόρ, ας ρίξει έναν κουβά νερό στο πάτωμα. Εξαιτίας της τρίχας που περιέγραψα τα σημεία που μπορούν να δροσιστούν είναι οι μασχάλες, οι πατούσες και η περιοχή της κοιλιάς όπου η τρίχα είναι λιγοστή, σημεία που δεν μπορείς να πετύχεις ρίχνοντας νερό από πάνω. Αυτό δεν θεωρείται κακοποίηση;

Τελευταίο και όχι έσχατο. Το άτομο που τράβηξε το εν λόγω βίντεο πήδηξε από το μπαλκόνι του στο δικό μου όσο εγώ έλειπα. Δεν κράτησε την κάμερα απλά πάνω από τον διαχωριστικό τοίχο αλλά μπήκε στο μπαλκόνι μου. Αυτό δεν είναι αδίκημα; Όσο απουσιάζω εγώ στην εργασία μου, ο γείτονας που ούτε καν ξέρω ονόματα, μπαίνει στο μπαλκόνι από οπού μπορεί να μπει σε όλο το σπίτι μιας και η μπαλκονόπορτα είναι απλά κλειστή και όχι κλειδωμένη. Πως αυτό δεν είναι αδίκημα; Εγώ κακία βλέπω και όχι ανθρωπιά γιατί ούτε μια φορά δεν μας πλησίασε ο συγκεκριμένος για παράπονα ή έστω να μας προσφέρει βοήθεια μιας και μόλις μετακομίσαμε».

Σημειώνεται ότι ο σκύλος δεν έχει ακόμα επιστραφεί στην ιδιοκτήτριά του και παραμένει σε καταφύγιο.

ΠΗΓΗ: SIGMALIVE

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ