Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου των ατόμων άνω των 80 ετών

Ξεκίνησαν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου οι εμβολιασμοί πέραν των 80 χρόνων, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΓΝ Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως “σήμερα έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί για τα άτομα πέραν των 80 χρόνων τα οποία έχουν γραφτεί στην πλατφόρμα του Υπουργείου Υγείας και έτσι συνεχίζουν”.

Απηύθυνε επίσης έκκληση προς όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί διότι μόνο με τον εμβολιασμό θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον κορωνοϊό και αυτή την πανδημία, συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα συνεχάρη την ομάδα για την οργάνωση και τη λειτουργία του τμήματος εμβολιασμών , σημειώνοντας πως ο κόσμος έχει ανταποκριθεί θετικά και είναι εδώ παρόντες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε σχέση με το δικό του εμβολιασμό που έγινε χτες και την προσωπική του εμπειρία , ο Δρ Γεωργίου ανέφερε πως τον Απρίλιο είχε ασθενήσει με τον κορωνοϊό και όπως είπε χαρακτηριστικά , “είχε πάει στον Άγιο Πέτρο και επέστρεψε πίσω” . Έτσι συνέχισε, αποφάσισε ότι έπρεπε να εμβολιαστεί παρά το ότι μπορεί να είχε αντισώματα γιατί η μάχη είναι για όλους και έδωσε το παρών του για αυτόν τον σκοπό, κατέληξε.

Support Local Business
Translate »