Το νέο στολίδι της Aristo Developers ονομάζεται Calma Beachfront Villas και είναι προνομιακό

0
149

Πρωτοπόρος στον τομέα Ανάπτυξης Γης και Κατασκευών, με μια εντυπωσιακή πορεία 40 χρόνων επιτυχημένης δραστηριοποίησης και 265 ολοκληρωμένες αναπτύξεις μεγάλης κλίμακας στο ενεργητικό της, η Αristo Developers είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο έργο του Ομίλου Calma Beachfront Villas

Το μοναδικό σε σχεδιασμό, ποιότητας υλικών και εργονομίας, το νέο έργο της Aristo Developers αποτελείται από υψηλές προδιαγραφές, με σύγχρονη αρχιτεκτονική και άνετους εσωτερικούς χώρους. Οι πολυτελής κατοικίες είναι σχεδιασμένες σε πολύ μεγάλα οικόπεδα και περιλαμβάνουν 4-υπνοδωμάτια, μεγάλες πισίνες και υπόγειο με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Οι τιμές των πολυτελή κατοικιών ξεκινούν από €1,850,000+ΦΠΑ (Ενεργειακή Απόδοση A).

Το έργο βρίσκεται πάνω στην θάλασσα σε μια καταπληκτική παραλία με αμμουδιά και έχει πρόσβαση στη μαρίνα της Πόλης Χρυσοχού, χώρους εστίασης, σχολεία και κέντρα υγείας.

Με τον δυναμισμό και συνέπεια που διακρίνει την εταιρεία από την ίδρυση της, η Αristo Developers συνεχίζει να είναι στην ηγετική ομάδα του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται, εξελίσσεται συνεχώς και επεκτείνει το πλάνο στρατηγικής της ανάπτυξης με τον σχεδιασμό νέων μεγαλεπήβολων έργων, ενισχύοντας την εταιρεία και την οικονομία της χώρας, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Στην Aristo Developers, δημιουργούμε εμπειρίες ζωής αναπτύσσοντας μοναδικά έργα επειδή νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, τους ανθρώπους μας και την κοινότητα μας. Με μια σταθερή προσέγγιση, η Aristo Developers, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την στρατηγική επέκτασης της στο 2022 ξεκινώντας και αναπτύσσοντας νέα έργα που εξελίσσονται δυναμικά με βάση τις βασικές αρχές και αξίες στις οποίες ιδρύθηκε αρχικά η Εταιρεία.

Μάθετε περισσότερα για το έργο: https://bit.ly/3sTRSEW

Για πληροφορίες, πλήρη παρουσίαση και ξενάγηση στις νέες αναπτύξεις της εταιρείας μπορείτε να καλείτε στο Tel: +357 26 841 800 ή διαδικτυακά στο www.aristodevelopers.com