Το City 8 Residences “αποκαλύπτεται” στο κοινό της Πάφου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

0
156

Έχοντας να παρουσιάσει μια σειρά από πολλα πλεονεκτήματα το City 8 Residences της Korantina Homes στην πόλη της Πάφου ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους τυχερούς νέους του ενοίκους.

Το City 8 Residences βρίσκεται σε κοντινό σημείο στην καρδιά της πόλης της Πάφου, και είναι ένα ολοκαίνουριο έργο το οποίο αποτελείται από 8 ευρύχωρα διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων και ένα εντυπωσιακό, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ρετιρέ τεσσάρων υπνοδωματίων που καλύπτει τον τελευταίο όροφο.

Οπως καθε έργο της KORANTINA HOMES έτσι και το City 8 Residences δεν θα μπορούσε να μην εχει μια σειρά από αρχιτεκτονικά πλεονεκτήματα. Το νεο έργο της εταιρείας διαθετει υλικά υψηλών προδιαγραφών, ξεχωριστά μπάνια, πολυτελή μάρμαρα, σύγχρονα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, ιταλικές κουζινες συστήματα φωτισμού καλυμμένες βεράντες και πολλά άλλα.

Όσον αφορά τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας, όλα τα διαμερίσματα εμπίπτουν στην υψηλότερη κατηγορία Ενεργειακής Απόδοσης (κατηγορία Α).

Το έργο βρίσκεται δίπλα ακριβώς από νευραλγικές υπηρεσίες στο κέντρο της πόλης, ενώ όπως είναι δομημένη η Πάφος είναι εκ των πραγμάτων κοντά στο Νοσοκομείο, το Δημαρχείο την παραλία αλλά και τον αυτοκινητόδρομο.

Το City 8 Residences αποτελεί αναμφίβολα ιδανική περίπτωση για ιδιοκατοικηση αλλά και για επένδυση όσων θέλουν να επενδύσουν στο κέντρο της Πάφου.