Το ΑΚΕΛ Πάφου τιμά τις γυναίκες

H Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Πάφου μαζί με την ΠΟΓΟ και την ΠΕΟ, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 συμβολική εκδήλωση με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η συμβολική εκδήλωση περιελάμβανε χαιρετισμό, από τον Επαρχιακό Γραμματέα του ΑΚΕΛ και Βουλευτή Πάφου Αντρέα Φακοντή και σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις για τις Βουλευτικές Εκλογές: Κώστας Μαυρομμάτης, Μαρία Παπαλαζάρου Φράγκου, Βαγγέλης Στυλιανού και Βαλεντίνος Φακοντής.

Στον χαιρετισμό του ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, σημείωσε «ότι σημερινή σεμνή εκδήλωση αποτελεί για το Λαϊκό Κίνημα μέσο έκφρασης των ειλικρινών του ευχαριστιών στην σκληρά εργαζομένη γυναίκα, στη γυναίκα του μόχθου, τη μητέρα, τη γυναίκα μονογονίο, την άνεργη, τη γυναίκα που υφίσταται διακρίσεις δυστυχώς σε όλα τα επίπεδα της ζωής της».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ταυτόχρονα εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες του ΑΚΕΛ στο ιατρικό, νοσηλευτικό αλλά και το σύνολο του προσωπικού στις υπηρεσίες δημόσιας υγείας, που υπερβάλλουν καθημερινά εαυτόν, εγκαταλείποντας σχεδόν τις οικογένειες τους με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Υπέδειξε επίσης εμφαντικά, ότι για το ΑΚΕΛ η υγεία και το δικαίωμα στη ζωή είναι αδιαπραγμάτευτα και για αυτό το κόμμα θα συνεχίσει να παλεύει τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής, στο πλευρό της Κύπριας γυναίκας και των επαγγελματιών υγείας.
Ενώ ανέφερε τις εισηγήσεις του ΑΚΕΛ, που σχετίζονται με την προάσπιση των δικαιωμάτων της γυναίκας και του χαρακτήρα των δημόσιων νοσηλευτηρίων.

Support Local Business