Έτοιμο το υπερσύγχρονο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας του Ευαγγελισμού

Ψηλά διατηρεί το προσφερόμενο επίπεδο υπηρεσιών Υγείας το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο. Με τη λειτουργία του Τμήματος Βραχείας Νοσηλείας ο Ευαγγελισμός έρχεται να καλύψει άμεσα ακόμη μια ανάγκη της Επαρχίας αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για τους ασθενείς όχι μόνο στην Πάφο αλλά σε όλοκληρη την Κύπρο.

Το Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός τέθηκε ήδη στη διάθεση του κοινού και είναι πλήρως στελεχωμένο με ιατρικά μηχανήματα υψηλής Τεχνολογίας. Διαθέτει δέκα εξοπλισμένες κλίνες νοσηλείας ενώ είναι στελεχωμένο με επαγγελματίκό ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικο.

Το Τμήμα αυτό ήρθε πραγματικά να καλύψει μια μεγάλη ανάγκη που έχει η Πάφος, πέραν του Γενικού Νοσοκομείου, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που ζούμε και με το τρίτο κύμα της πανδημίας να κάνει την επέλασή του. Με το Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας που ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του ο Ευαγγελισμός μπορεί να πραγματοποιήσει διάφορες ιατρικές πράξεις οι οποίες απαιτούν σύντομη παραμονή ασθενών και καλύπτει περιστατικά πολλών ιατρικών ειδικοτήτων δημιουργώντας έτσι πλεονέκτημα για την καλύτερη δυνατή περίθαλψη και ιατρική φροντίδα των ασθενών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στη νέα υπερσύγχρονη μονάδα του Ευαγγελισμού εξυπηρετούνται και ογκολογικά περιστατικά τα οποία προϋποθέτουν ολιγόωρη παραμονή για χορήγηση θεραπείας. Επί τόπου καθόλη τη διάρκεια της θεραπείας παρευρίσκονται γιατροί Αιματολόγοι, Ραδιο-Ογκολόγοι, Κλινικοί Ογκολόγοι για την καλύτερη δυνατή στήριξη και εξυπηρέτηση των ασθενών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για σειρά ενδοσκοπήσεων όπως γαστροσκοπήσεις και κολονοσκοπήσεις ενώ ταυτόχρονα υπάρχει δύναται να καλυφθούν οι ανάγκες χειρουργικά περιστατικά των οποίων η αντιμετώπιση απαιτεί χορήγηση ελαφράς αναισθησίας.

Την ίδια στιγμή στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύονται ασθενείς με οξεία προβλήματα που ανατάσσονται με σύντομη ενδοφλέβια θεραπεία καθώς και περιστατικά που αφορούν αφυδάτωση, εμετούς ή κωλικούς. 

Το Τμήμα όπως αναμενόταν είναι άρτια στελεχωμένο και διαθέτει γιατρούς με πολύχρονη εμπειρία στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. 

Support Local Business
Translate »