Την παραίτηση του ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Κ.Σ. Πωμού Βαγγέλης Στυλιανού

Tην παραίτηση του από πρόεδρος του Κ.Σ. Πωμού ανακοίνωσε σήμερα με γραπτή του ανακοίνωσε Bαγγέλης Στυλιανού. Ο κ. Στυλιανού , όπως αναφέρει, μετά την αποδοχή του διορισμού του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη σαν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Αδειών τον οποίο και ευχαριστεί ανακοινώνει με συγκίνηση και ιδιαίτερη φόρτιση την παραίτηση του από την προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πωμού.

Ο κ. Στυλιανού σημειώνει πως μετά από 9,5 χρόνια παραδίδει την κοινότητά του Πωμού , με καθαρή συνείδηση γιατί εκτιμά, προσθέτει , ότι έδωσε όλες τις δυνάμεις του , αυτά τα χρόνια για το καλύτερο αποτέλεσμα για το χωριό του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επεσήμανε επίσης πως ποτέ δεν προσπάθησε να εξυπηρετήσει προσωπικά του συμφέροντα αλλά αντιθέτως έχει θυσιάσει, όπως σημειώνει, πάρα πολλά από την ζωή του , τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και οικονομικό για το καλύτερο αποτέλεσμα για την κοινότητα του.

Ο κ. Στυλιανού ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Ανδρέα Διονυσίου και τα μέλη του σημερινού Κοινοτικού Συμβουλίου αλλά και τον κ. Ανδρέα Παπαριστοδήμου, μέλος του προηγουμένου Συμβουλίου για την συνεργασία τους και την βοήθεια τους , όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την μοναδική γυναίκα του συμβουλίου κ. Μαρίνα Γιάγκου.
Ευχαριστίες εξέφρασε και στην Μαίρη Λάμπρου Έπαρχο Πάφου, αλλά και σε όλους τους Λειτουργούς και υπαλλήλους αλλά και εργατικό προσωπικό της Επαρχιακής Διοίκησης για την στήριξή τους και την βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια . Επίσης τους λειτουργούς και υπαλλήλους των δημόσιων υπηρεσιών όπως Δημόσια Έργα- Κτηματολόγιο – Δασονομείο – Αστυνομίας – Πυροσβεστικής και άλλων) για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους, αλλά και τα οργανωμένα σύνολα (Σταυρόσχημό Πολιτιστικό όμιλο Πωμου και ιδιαίτερά τον πρόεδρό του κον. Άρη Διονυσίου – Σύνδεσμό γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πωμού και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κον. Παπανικόλα Χρίστου ) για την άψογη συνεργασία τους , αλλά και τους κοινοτάρχες της περιφέρειας Πόλεως Χρυσοχούς, τους κοινοτάρχες της Τηλλύρίας αλλά και τον Δήμαρχό Πόλεως Χρυσοχούς για την εποικοδομητική συνεργασία τόσα χρόνια πού απώτερο σκοπό είχε την ανάπτυξη της περιοχής τους .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης εξέφρασε και στο εργατικό προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Πωμού αλλά ιδιαίτερα στις δύο γραμματείς κα. Μάρω Διογένους και Μύρια Δημητρίου που ήταν το δεξί του χέρι τόσο στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών αλλά και στην διαπεραίωση των εργασιών μου, ως κοινοτάρχης, αλλά και στους κατοίκους της περιοχής του .

Support Local Business