Τι λέει ο Τσαπής για τις αυξημένες περιπολίες που γίνονται στην Πάφο;

Η Αστυνομία συνέχισε και ψες τους ελέγχους στην Πάφο για συμμόρφωση των πολιτών με την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 20:00 και η διαπίστωση είναι πως γενικώς οι δημότες εφαρμόζουν τις πρόνοιες του σχετικού διατάγματος, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή.

“Οι πολίτες σε γενικές γραμμές εφαρμόζουν τις πρόνοιες του διατάγματος”, δήλωσε στο ΚΥΠΕ.

Οπως ανέφερε ο κ. Τσαπής, υπάρχει αυξημένος αριθμός μηχανοκίνητων περιπολιών και κατά τη διάρκεια της νύχτας έγιναν τρεις καταγγελίες προσώπων, που διακινούνταν μετά τις 8 μμ, χωρίς δικαιολογητική βεβαίωση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι έλεγχοι εφαρμογής όλων των προνοιών των διαταγμάτων, που αφορούν προστατευτικές μάσκες, διακίνηση κ.λπ. συνεχίζονται και σήμερα, όπως και οι έλεγχοι στα μπλόκα, που έχουν επανδρωθεί στην Επαρχία Πάφου, χωρίς να έχει παρατηρηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ερωτηθείς σχετικά με την αριθμητική επάρκεια αστυνομικών, ο κ. Τσαπής ανέφερε πως η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου έχει ενισχυθεί και από μέλη αστυνομικών διευθύνσεων άλλων πόλεων αλλά και από μέλη της Εθνικής Φρουράς.

Έστειλε επίσης το μήνυμα, στους πολίτες γενικά και στους οδηγούς, να εφαρμόζουν τις πρόνοιες του διατάγματος πιστά και οι διακινήσεις τους να είναι μέσα στα πλαίσια των προνοιών αυτών των διαταγμάτων.

Support Local Business
Translate »