Τι είναι το Brainobrain και γιατί να το επιλέξεις για το παιδί σου; Τώρα και στην Πάφο

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

To Brainobrain είναι πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων το οποίο βοηθά τα παιδιά να βελτιώσουν τις ικανότητές τους.

Σύμφωνα με πολλές μελέτες για την ανάπτυξη του εγκεφάλου, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν εξίσου και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου τους είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν ευφυΐα η οποία θα τους συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Το Brainobrain είναι ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους, ενθαρρύνοντας τα να χρησιμοποιούν τόσο τη λογική, όσο και τη δημιουργική πλευρά του εγκεφάλου τους. Τα παιδιά που εντάσσονται στην οικογένεια του Brainobrain καταφέρνουν να ανταποκρίνονται σε πολλές ταυτόχρονες απαιτήσεις πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά και αυτό τους δίνει την ευκαιρία να μάθουν τον εαυτό τους, τα ταλέντα τους, τις δυνατότητες και αξίες όπως είναι η ευτυχία και η εμπιστοσύνη.

Ο στόχος μας είναι τα παιδιά να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του εγκεφάλου τους, ενισχύοντας παράλληλα τις δεξιότητες, τις δυνατότητες και την ευφυΐα τους. Τα παιδιά του Brainobrain κατανοούν όλες τις νοητικές δεξιότητές τους και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν πολλές πτυχές τις καθημερινότητάς τους.

Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να βιώσει τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που προσφέρει η μάθηση του Brainobrain.

Το πρόγραμμα αυτό έχει αλλάξει τις ζωές πολλών παιδιών παγκόσμια. Γιατί όχι και του δικού σας;

Στην Πάφο όσοι επιθυμούν να δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά τους να γνωρίζουν αυτό το πολύ καινοτόμο σύστημα εκμάθησής μπορούν να απευθυνθούν στο Ιδιωτικό Φροντιστήριο Σωτήρη Γεωργιάδη στη Γεροσκήπου (σύνορα με Πάφο) στο τηλέφωνο 70005070.