Τέσσερις όμορφες και δυναμικές γύναικες από την Πάφο μιλάνε για τη μέρα της γυναίκας στο Economy Today!

0
296

Ειδικό αφιέρωμα για τη σημερινή ημέρα της γυναίκας έχει το διαδικτυακό περιοδικό Economy Today μέλος του Sigmalive και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ. Στο περιοδικό το οποίο έχει επέτειακό χαρακτήρα μίλησαν συνολικά 55 γυναίκες από διάφορους τομείς της Κυπριακής κοινωνίας, οικονομίας και πολιτικής. Ανάμεσα σε αυτές και τέσσερις δυναμικές και πετυχημένες γυναίκες από την Πάφο οι οποίες βρίσκονται στον χώρο των επιχειρήσεων και διαπρέπουν.

Ο λόγος για τις Χριστίνα Αριστοδήμου, Director της εταιρείας Aristo Developers Ltd, Ευαγγελία Ηλιάδη, Executive Director της Pafilia Propert Developers, Μελίνα Ράπτη Διοικητικό στέλεχος της Korantina Homes και Ελίσσια Παπαντωνίου Διευθύντρια Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού CAC Papantoniou Trading LTD και Founder & Director στην εταιρεία ELYTS Business Consulting.

Μιλώντας στο οικονομικό περιοδικό η κυρία Ευαγγελία Ηλιάδη υπογραμμίζει πως είναι σημαντικό να μην αφήνουμε τα στερεότυπα να μας επηρεάζουν. Εκφράζοντας την πιο πάνω άποψη παρατρύνει ταυτόχρονα τις γυναίκες να εξοπλίζονται η κάθε μια με τις δικές της αρετές και ικανότητες και να εργάζονται σκληρά γιατί τίποτα σήμερα δεν χαρίζεται. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ)

Η παιδεία και η εκπαίδευση μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή των στερεοτύπων και των έμφυλων διακρίσεων τονίζει στην εισαγωγική της τοποθέτηση η κ. Χριστίνα Αριστοδήμου. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ)

Με τη σειρά της η κυρία Μελίνα Ράφτη της Korantina Homes αναφέρει πως είναι “ευχάριστο και αισιόδοξο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες σε θέσεις- κλειδιά και και σημειώνει ότι στην Κύπρο υπάρχει ακόμη μισθολογικό χάσμα. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ)

Τέλος η κυρία Ελίσσια Παπαντωνίου μιλώντας στο Capital Today σημειώνει μεταξύ άλλων πως “το μεγάλο αξίωμα της γυναίκας να γίνει μάνα θα πρέπει να τύχει της ανάλογης αναγνώρισης από πλευράς της πολιτείας και ευρύτερου επαγγελματικού πεδίου” (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ) .