Ταυτόσημος με την προσφορά ο Όμιλος Αθηνοδώρου- Αιμοδοσία στις 27 Νοεμβρίου

Το Σάββατο, 27 Νοεμβρίου από τις 9:00 π.μ. μέχρι της 12:30 μ.μ., σε συνεργασία με το κέντρο αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ο Όμιλος Αθηνοδώρου διοργανώνει, εθελοντική αιμοδοσία για το προσωπικό, συνεργάτες και φίλους.

Η αιμοδοσία που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια από τον Όμιλο Αθηνοδώρου στα πλαίσια προσφοράς προς την Κοινωνία μας αλλά και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα γίνει στη μνήμη των πρώην εργαζομένων στην εταιρεία Ευαγόρα Έλληνα, Όμηρου Χαραλάμπους, Αντρέα Τουμάζου και Βασίλη Λαφαζανίδη. Η αιμοδοσία θα γίνει στο χώρο του λογιστηρίου της εταιρείας.

Με την ευκαιρία αυτή ο Όμιλος Αθηνοδώρου απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς όλους τους αιμοδότες να λάβουν μέρος στην προσπάθεια αυτή για ενίσχυση του Κέντρου Αίματος Πάφου ειδικά αυτή την περίοδο που τα αποθέματα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από προηγούμενες αιμοδοσίες. Ο Όμιλος Αθηνοδώρου πέραν της αιμοδοσίας σε ατήσια βάση διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων που σχετίζονται και μετ ην οδική ασφάλεια αλλά και με το Περιβάλλον, τις δεντροφυτεύσεις και το Πράσινο.

Support Local Business