19.9 C
Paphos
Thursday, December 7, 2023

ΤΑΕΠ ΠΑΦΟΥ: “Τελεσίγραφο μέχρι την Παρασκευή να μπει τάξη” (επιστολή)

Τελεσίγραφο μέχρι την Παρασκευή για να μπει μια τάξη στις Ά Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου πάφου θέτει η διευθύντρια του Τμήματος, Νεοφύτα Χρυσάνθου με επιστολή της προς το Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή και τον Εκτελεστικό Διευθυντή Διεύθυνσης Λεμεσού- Πάφου του Ο.Κ.Υπ.Υ η οποία μάλιστα κοινοποιείται και στον Υπουργό Υγείας.

Στρην επιστολή η οποία προέκυψε, όπως αναφέρει η κ. Χρυσάνθου, μετά από σύσκεψη του προσωπικού του ΤΑΕΠ στην παρουσία της συντεχνίας ζητείται η άμεση μετακίνηση του θαλάμου βραχείας νοσηλείας υπόπτων περιστατικών covid-19 από το χώρο του ΤΑΕΠ καθώς και η άμεση μετακίνηση του ιατρείου επιβεβαιωμένων περιστατικών covidακριβώς έξω από το ΤΑΕΠ.

Γίνεται επίσης αναφορά στις Νοσηλευτικές Υπηρεσίες οι οποίες όπως σημειώνεται αναγκάζουν τους Νοσηλευτές του ΤΑΕΠ να καλύπτουν και άλλα τμήματα όπως (θερμομέτρηση στα εξωτερικά ιατρεία, δειγματοληψία για covid-19 στα ιατρεία Δημόσιας Υγείας, κάλυψη διάφορων ειδικοτήτων στα εξωτερικά ιατρεία) με αποτέλεσμα να εργάζονται διπλές βάρδιες, να είναι εξουθενωμένοι και η διασπορά του ιου να κάνει βόλτα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή:

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ