20.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Τα πάντα για την ομορφιά και την ευεξία στη 10η έκθεση Health & Beauty Forum

Φέτος το Health & Beauty Forum θα διεξαχθεί για 10η φορά στην Κύπρο γιορτάζοντας ουσιαστικά την επέτειο της μεγαλύτερης ετήσιας εκδήλωσης για την ομορφιά και την ευεξία στο νησί μας. Το Health & Beauty Forum προσφέρει χώρο σε επαγγελματίες, ειδικούς και κορυφαίες εταιρείες ομορφιάς ώστε να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, δείχνοντας τα πιο πρόσφατα trends και τις σύγχρονες βελτιώσεις του τομέα ομορφιάς στην Κύπρο.

Που θα είναι;
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό. Στο χώρο θα παρουσιαστούν οι εκθέσεις προϊόντων και υπηρεσιών και σε κάποιες από τις αίθουσες του ξενοδοχείου θα διεξάγονται σεμινάρια, συσκέψεις και παρουσιάσεις ενώ στην κεντρική αίθουσα θα υπάρχουν αρκετές ψυχαγωγικές δράσεις, σόου και κληρώσεις πλούσιων δώρων.

Πότε θα γίνει;
Το Σαββατοκύριακο στις 8 και 9 Απριλίου 2023 από τις 11 πμ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ποιοι θα συμμετάσχουν;
Δεκάδες εταιρείες σε συνεργασία με 300 μάρκες θα έρθουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Ποιοι θα έρθουν;
Η έκθεση αναμένεται να φιλοξενεί 3000 επισκέπτες: επαγγελματίες, ερασιτέχνες και όλους όσους θέλουν να μάθουν για την ομορφιά και την ευεξία που είναι ευπρόσδεκτοι.

Πως μπορώ να αγοράσω τα εισιτήρια;
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα http://www.hbcyprus.com. Στην ίδια την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ από τις προηγούμενες εκδηλώσεις.

Ποσό κοστίζει;
Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου με πρόσβαση στις εκθέσεις και τα σεμινάρια είναι 15 ευρώ. Το εισιτήριο για δύο ημέρες είναι 20 ευρώ. Τα εισιτήρια αγορασμένα μέσω ιστοσελίδας έχουν έκπτωση (10 και 15 ευρώ αναλόγως) και όσοι αγοράσουν μπαίνουν ταυτόχονα στην κλήρωση των δώρων.

Τα δώρα που θα κερδίσουν οι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν ταξίδια, διακοπές σε ξενοδοχεία, δείπνα σε εστιατόρια, πολλά είδη καλλυντικών προϊόντων και κουπόνια για δωρεάν υπηρεσίες αισθητικής.

Το πρόγραμμα 2023
Σε αυτές τις δυο ημέρες θα γίνουν εκθέσεις προϊόντων και υπηρεσιών, σεμινάρια και παρουσιάσεις, masterclasses και συναντήσεις με τους influencers, διασκεδαστικά σόου και διαγωνισμοί.

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν προσωπικά με γιατρούς, το προσωπικό των κλινικών και ειδικούς, επίσης θα συναντήσουν τους κατασκευαστές και προμηθευτές καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών, φυσικών προϊόντων για παιδιά και προϊόντων περιποιήσης δέρματος, μαλλιών και νυχιών.

Στα σεμινάρια και masterclasses οι συμμετέχοντες θα μάθουν από τους επαγγελματίες στον τομέα ομορφιάς για τα πιο πρόσφατα trends της αγοράς και θα δουν τα τελευταία επιτεύγματα, θα αποκτήσουν γενική εικόνα για διαφορετικά θέματα αισθητικής και μάλιστα μπορεί να λάβουν προσωπικές συμβουλές για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Η έκθεση περιλαμβάνει όχι μόνο την παρουσίαση καινούριων προϊόντων. Επίσης, οι ειδικοί θα προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστικές υπηρεσίες αισθητικής επί τόπου, θα δίνουν δοκιμαστικά των προϊόντων, θα υπάρξουν συμβουλές και καθοδήγηση των επισκεπτών και θα δίνονται πακέτα με προσφορές και άλλες εκπτώσεις.

Και τα παιδιά;
Για τα παιδιά θα υπάρχει παιδική χαρά με εκπαιδευτικό πρόγραμμα και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

5 λόγοι για να πάτε

 1. Οι συμμετέχουσες εταιρείες εκπροσωπούν πάνω από 300 μάρκες. Όλες οι καλύτερες μάρκες θα είναι στη διάθεση σας σε έναν μέρος, δεν υπάρχει ανάγκη να τα ψάχνετε σε καταστήματα σε όλη την Κύπρο.
 2. Δωρεάν σεμινάρια, συσκέψεις και masterclasses. Το εισιτήριο σας για μια ή δυο ημέρες σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλες τις δραστηριότητες της ημέρας χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.
 3. Χρήσιμες πληροφορίες για καινούρια προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες από τους έμπειρους επαγγελματίες. Συζητήστε ότι σας ενδιαφέρει για την ομορφιά και την ευεξία με γιατρούς, προσωπικό των κλινικών, κατασκευαστές και προμηθευτές καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών και προϊόντων περιποιήσεις δέρματος, μαλλιών και νυχιών και με άλλους ειδικούς.
 4. Δωρεάν δοκιμαστικά προϊόντα και υπηρεσίες αισθητικής, εκπτώσεις, κουπόνια και άλλες προσφορές σε όσους θα έρθουν στην εκδήλωση.
 5. Σε όλοι τη διάρκεια της εκδήλωσης στο κεντρικό βήμα θα διεξάγονται συναρπαστικές παραστάσεις, δαγωνισμοί, τελετές βραβεύσεις και, για όσους αγόρασαν το εισιτήριο τους διαδικτυακά, θα λάβει χώρο η κλήρωση των δώρων.

Γιατί να αγοράσω το εισιτήριο διαδικτυακά;
Υπάρχουν δυο τρόποι να αποκτήσετε το εισιτήριο: επί τόπου και διαδικτυακά. Αν αγοράζετε το εισιτήριο σας στην ιστοσελίδα θα έχετε τα εξής οφέλη:

 1. Θα εξοικονομήσετε τον χρόνο σας αποφεύγοντας την ουρά στην είσοδο γιατί θα έχει πολύ κόσμο στην εκδήλωση. Θα παραλάβετε το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο email σας και μπορείτε είτε να το εκτυπώσετε, είτε να το δείξετε στην είσοδο από την ηλεκτρονική συσκευή σας.
 2. Ένα προπληρωμένο εισιτήριο μπορεί να γίνει ωραίο δώρο για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.
 3. Η ιστοσελίδα προσφέρει μια καλή έκπτωση για τα εισιτήρια.
 4. Για όλους όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους διαδικτυακά θα διεξαχθεί κλήρωση των δώρων. Τα δώρα από τους συνέταιρους της εκδήλωσης θα αποτελούν ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες. Η τιμές δώρων θα αρχίζουν από 50 ευρώ και θα φτάνουν μέχρι και 1000 ευρώ.
  Για να αποκτήσετε τα εισιτήρια διαδικτυακά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Health & Beauty Forum πατώντας το λινκ: https://www.hbcyprus.com/tickets.

Ως εκπρόσωπος εταιρίας/επαγγελματίας θα ήθελα να συμμετάσχω στην εκδήλωση. Πως μπορώ να το κάνω;
Για τις ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή στην έκθεση η σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες οι εκπρόσωποι εταιρειών και οι επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω τηλεφώνου 25 590530 η μέσω του email μας [email protected].

Που μπορώ να μάθω περαιτέρω πληροφορίες;
Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τις λεπτομέρειες των δραστηριοτήτων μάθετε εδώ: http://www.hbcyprus.com.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ