Εμβολιάστηκαν 1.300 άτομα σήμερα στην Πάφο και έγιναν 50.000 εμβολιασμοί συνολικά

Χίλιοι τριακόσιοι εμβολιασμοί διεκπαιρεώθηκαν σήμερα στα κέντρα εμβολιασμού της επαρχίας Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΓΝ Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου, ο οποίος δήλωσε πως μέχρι στιγμής έχουν συνολικά διεκπεραιωθεί πέραν των 50.000 εμβολιασμών με ομαλότητα, προγραμματισμό και τάξη αλλά και χωρίς καθυστέρηση .

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου λειτουργούν τρία σημεία εμβολιασμού, ένα σημείο εμβολιασμού στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και πέντε σημεία εμβολιασμού στον Πολυχώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής.
Πρόσθεσε πως οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν και αύριο Σάββατο στα κέντρα εμβολιασμού του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου αλλά και στην Παλιά Ηλεκτρική .

Στους θαλάμους Covid – 19 του ΓΝ Πάφου σήμερα νοσηλεύονται 25 ασθενείς ενώ οι υπόλοιποι θάλαμοι συνεχίζουν τη λειτουργία τους, εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, ανέφερε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επεσήμανε πως από τη Δευτέρα θα επιτρέπονται βάσει της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου τα επισκεπτήρια σε νοσηλευτήρια, κλινικές, ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα, κατόπιν έγκρισης του Εκτελεστικού Διευθυντή του Κέντρου και με προσκόμιση αρνητικού PCR τεστ 48 ωρών.

Προέτρεψε ακόμη τους επισκέπτες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου να τηρούν τους κανονισμούς γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στους θαλάμους, όπως είπε. Επεσήμανε τέλος πως οι θερμομετρήσεις, η τήρηση των αποστάσεων αλλά και η χρήση μάσκας θα συνεχιστούν.

Support Local Business
Translate »