21.9 C
Paphos
Monday, May 20, 2024

Συνεχίζουμε Μαζί – Με τον Ηλία [του Νίκου Σολωμού]

Ως ενεργός και συνειδητοποιημένος πολίτης της πόλης μας, θεωρώ χρέος μου σε αυτές τις τόσο κρίσιμες εκλογές να εκφράσω δημόσια τη στήριξη μου στον Ηλία Μυριάνθους, Υποψήφιο Βουλευτή Πάφου με την ΕΔΕΚ.

Στο πρόσωπο του Ηλία βλέπω αυτή την ορμή, αυτή την όρεξη για δουλειά με μετρήσιμα αποτελέσματα. Βλέπω έναν άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του και τους ανθρώπους του. Ένα πολιτικό που πάνω από όλα είναι Άνθρωπος με αξίες που τιμά επάξια τη δικαιοσύνη, την αξιοσύνη, την πατρίδα και τον συνάνθρωπο του. Ως άνθρωπος ο Ηλίας, ξεχωρίζει για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, για το ήθος του, την ειλικρίνεια, την τιμιότητα και εντιμότητα, για την σοβαρότητα του. Είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται για τη συνέπεια και επιμέλεια, κρατώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους, με γνώμονα τη συνεργασία, τη συναίνεση, την ανάπτυξη πολιτικού πολιτισμού. Πολλές φορές ήρθε αντιμέτωπος με συμπεριφορές αλαζονείας, υπεροψίας και έπαρσης και τις οποίες αντιμετώπιζε πάντοτε με αξιοπρέπεια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για αυτό, για τους φίλους και συμπολίτες μας που δεν θα πάνε στις κάλπες, να υπενθυμίσω ότι, η αποχή μπορεί για κάποιους να θεωρείται άποψη, αλλά δεν είναι η λύση και ούτε στέλνει κάποιο μήνυμα. Για αυτό, ας μη βολέψουμε κάποιους με τη στάση αυτή. Απέχοντας δίνουμε μεγαλύτερη δύναμη στους δολοφόνους του αύριο. Για αυτό και εμείς μάθαμε μια ζωή να υπερασπιζομαστε τις θυσίες και τους κόπους των συνανθρώπων μας. Προς τον σκοπό αυτό και εμίς αγωνιζόμαστε διαχρονικά για τα ιδανικά και τις αξίες που πήραμε από τους γονείς μας, ούτως ώστε να τις μεταλαμπαδευσουμε στη νέα γενιά. Γιατί η νέα γενιά είναι το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.

Είναι αυτή η στιγμή που πρέπει αυτή η γενιά να πάρει την τύχη του τόπου στα χέρια της. Και επειδή οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες για τον τόπο μας, στο χέρι μας είναι να αποφασίσουμε. Σας θέλουμε δίπλα μας, χρειαζόμαστε τη στήριξη και την ψήφο σας. Σταθείτε στο πλευρό μας και ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.
Την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 έχουμε ηθική ευθύνη, οφείλουμε να πάμε στις κάλπες και να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, είναι υποχρέωση μας. Την Κυριακή στηρίζουμε και ψηφίζουμε τον Άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα στον απλό πολίτη. Στηρίζουμε και ψηφίζουμε Ηλία Μυριανθους. Την Κυριακή με υπευθυνότητα, με συνέπεια στο λόγο μας και με χειροπιαστές πράξεις, ο Ηλίας χρειαζεται τη ψήφο και την εμπιστοσύνη όλων μας για να συνεχίσει το πολυσχιδές έργο του και στη νέα σύνθεση της Βουλής. Για όλα αυτά που χρειάζεται ακόμη να γίνουν και επηρεάζουν τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Φθάνοντας σιγά–σιγά προς το τέλος της, ακόμη μια η προεκλογική, εύχομαι καλό και τίμιο αγώνα για όλους, καλή ψήφο και να θυμάστε… Δεν απέχουμε, συμμετέχουμε.

Στη δημοκρατία εξάλλου, ο κάθε δημότης έχει το δικαίωμα να επιλέξει με τα δικά του κριτήρια. Στο τέλος όμως, στο «ταμείο» θα έχουμε αυτούς που μας εκφράζουν και θα πρέπει να είμαστε ο καθένας από εμάς συνυπεύθυνος για το όποιο αποτέλεσμα προκύψει για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Μαζί με τον Ηλία, λοιπόν, γιατί είναι ένας από εμάς!

*Ο Νίκος Σολωμού είναι
Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης Κ.Σ. ΕΔΕΚ,
Μέλος Πολιτικού Γραφείου Κ.Σ. ΕΔΕΚ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ