Συνεχίζονται τα τεστ στην Πάφο μέχρι νεοτέρας- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί σε δύο σημεία της Πάφου και ένα της Πόλης Χρυσοχούς το πρόγραμμα για δωρεάν εργαστηριακό έλεγχο COVID-19 στους πολίτες με την μέθοδο τη ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Ο αριθμός των τεστ που στάληκαν στην Πάφο ανέρχεται σε 5000 όμως με την ολοκλήρωσή τους αναμένεται να σταλούν και άλλα για μπορέσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος να κάνει τεστ και φυσικά να υπάρχει σαφής εικόνα στην επιδημιολογική ομάδα για τη διασπορά του ιού στην κοινότητα. 

Άλλο το τεστ για τον πληθυσμό της Πάφου, άλλο για όσους θέλουν να ταξιδέψουν εκτός Επαρχίας

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε σχέση με την απορία αρκετών συμπολιτών μας, ποιες μέρες θα γίνονται τα τεστ, σε Δημαρχείο Πάφου, ΚΕΠ και Πόλη χρυσοχούς, το PafosPress όπως είναι σε θέση να γνωρίζει θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα μέχρι την ολοκλήρωση των 2000 ελέγχων αλλά και με επιπρόσθετα τεστ αν υπάρχει ενδιαφέρον. 

Το πρόγραμμα για την ταχεία ανίχνευση αντιγόνου (antigen rapid test)

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να υπάρξει και αλλαγή των σημείων που διενεργούνται τα τεστ για περαιτέρω εξυπηρέτηση του κοινού κάτι για το οποίο θα ενημερωθεί ο κόσμος και μέσα από το PafosPress.

Support Local Business
Translate »