Συμμετοχή καθ. Στέλιου Περράκη, Κοσμήτορα Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στη τελετή παράδοσης της Προεδρίας της επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου Ευρώπης.

Ο Καθηγητής Στέλιος Περράκης, Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου ως Συντονιστής της Ομάδας Δράσης (Task-Force) του Υπουργείου Εξωτερικών για την Ελληνική Προεδρία της Επιτροπής Υπουργών στο Συμβούλιο της Ευρώπης συμμετείχε στη τελετή παράδοσης της εξάμηνης (πρώτη στην ιστορία του Συμβουλίου της Ευρώπης ψηφιακή/διαδικτυακή λόγω πανδημίας) Ελληνικής Προεδρίας (15 Μαίου-18 Νοεμβρίου 2020).

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, (Alternate Minister for Foreign Affairs) Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας προέβη σε απολογισμό του έργου της Ελληνικής Προεδρίας (gave an overview of his country’s achievements during its Presidency) και παρέδωσε την σκυτάλη στον ομόλογο του κο Χάϊκο Μάας, (Federal Minister for Foreign Affairs of Germany), Υπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, η οποία θα προεδρεύει του Συμβουλίου της Ευρώπης μέχρι τον Μάιο 2021.

Support Local Business
Translate »