Στο τραπέζι μέτρα λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα

Συνάντηση με την επιδημιολογική συμβουλευτική ομάδα εχει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης σήμερα (07/04) ώστε να αξιολογηθεί η επιδημιολογική εικόνα της χώρας.


Η σημερινή συνάντηση αναμένεται να επικεντρωθεί στην αύξηση των θετικών κρουσμάτων των προηγούμενων ημερών και ειδικότερα της περασμένης Παρασκευής αλλά και την γενικότερη επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η χώρα λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα.

Στις 11:15 ο Πρόεδρος Αναστασιάδης,  θα επισκεφθεί το Εμβολιαστικό Κέντρο στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τρίτης (06/04) το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε δύο νέους θανάτους συμπολιτών μας και άλλα 559 νέα περιστατικά κορωνοιού.


Τη μάχη έχασαν γυναίκα, ηλικίας 74 ετών, με υποκείμενο νόσημα, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και άντρας, ηλικίας 62 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, επίσης, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στη Μονάδα. Το ποσοστό θετικότητας ανήλθε στο 1,13%. Στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 205 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 46 σε σοβαρή κατάσταση. 21 είναι διασωληνωμένοι.

Support Local Business