Στήριξη στο Ε.Σ.Σ.Ε.Π. από Round Table 7 Πάφου και Ladies Circle 5 Πάφου

To Round Table 7 Πάφου και το Ladies Circle 5 Πάφου, επισκέφτηκαν χθες τα Γραφεία του Ε.Σ.Σ.Ε.Π και πρόσφεραν σπιτικά γλυκά για τις άπορες οικογένειες που στηρίζει το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου.

Σύμφωνα με τη Διοικητική Λειτουργό του Ε.Σ.Σ.Ε.Π. Ανθή Λεωνίδου, τα μέλη τόσο του Round Table 7 Πάφου όσο και του Ladies Circle 5 Πάφου, επέδειξαν ενδιαφέρον και την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τη στήριξη, με συλλογή τροφίμων, ετοιμασία φαγητών κ.λπ.

Η κ. Λεωνίδου τους ευχαρίστησε για την ευγενική και ουσιαστική στήριξη τους, σημειώνοντας πως ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, και λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν έχουν την δυνατότητα για εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες για να στηρίξουν τις οικογένειες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από την πλευρά τους το Round Table 7 Πάφου και το Ladies Circle 5 Πάφου, σε σχετική τους ανακοίνωση, ανέφεραν πως η πανδημία πάγωσε τον χρόνο και αύξησε τις καθημερινές ανάγκες, για αυτό αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες αλλά και τις στερήσεις που καθημερινά πολλές οικογένειες βιώνουν στην πόλη μας, με την βοήθεια του Ε.Σ.Σ.Ε.Π. , στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες.

Όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά, “μαζί μπορούμε περισσότερα”.
Η πρωτοβουλίάα εντάσσεται στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Round Table (14 Μαρτίου).

Support Local Business