Στην Πάφο για προπόνηση ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου

Την προπόνηση της στην Πάφο πραγματοποιεί αυτή την βδομάδα η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου η οποία βρίσκεται από την Κυριακή στην Κύπρο.

Οι αστέρες του φημισμένου Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου που ήρθαν στην Πάφο για προετοιμασία διαμένουν σε ξενοδοχείο στην Πάφο θα προπονηθούν στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης και στο Στάδιο Γεροσκήπου μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή όπου και αναχωρούν.

Παρ΄ οτι θα ήθελαν ανάμεσα σε άλλα να αξιοποιήσουν κατάλληλα και τον καλό καιρό της Κύπρου, φαίνεται όμως από την Τετάρτη και μετά αναμένεται να προπονηθούν με βροχερό καιρό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κος Χάρης Θεοχάρους εκ των συντελεστών που διευθέτησαν την κάθοδο του Ερυθρού Αστέρα στην Πάφο δήλωσε ότι η ομάδα ακολουθεί κατά γράμμα τα σχετικά πρωτοκόλλα του Υπουργείου Υγείας και είναι πλήρως ικανοποιημένη τόσο με το επίπεδο της προπονητικής υποδομής, της διαμονής και γενικότερα με όλο το πακέτο που προσφέρει η Πάφος. Εξ’ άλλου σημείωσε γι’ αυτό και τα τελευταία 5 χρόνια η ομάδα επιλέγει την Πάφο για προετοιμασία.

Η Eταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) δια του διευθυντή της Νάσου Χατζηγεωργίου υπογραμμίζει ότι στην επαρχία ικανοποιούνται οι πλείστες προϋποθέσεις για να μπορέσει η επαρχία να κατακτήσει μια καλύτερη θέση στον παγκόσμιο χάρτη των Αθλητικών προορισμών.

Ιδιαίτερα, η Πάφος, Γεροσκήπου και η Πέγεια προσφέρουν πολύ καλή ξενοδοχειακή υποδομή και αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες με κάποιες παρεμβάσεις, αναβαθμίσεις και με συστηματική δουλειά των εμπλεκόμενων μπορούν να επιτευχθούν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου σημειώνει ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για δημιουργία τουλάχιστο ακόμη 5-6 νέων γηπέδων ποδοσφαίρου για να καταφέρει ο Προορισμός Πάφος να προσελκύσει ικανοποιητικό αριθμό ομάδων για προετοιμασία.

Support Local Business
Translate »