Άλλη μια πρωτιά για το Almyra- Πρώτο και στα βραβεία Madame Figaro Beauty Αwards Cyprus

Την μια μετά την άλλη καταγράφει τις πρωτιές το ξενοδοχείο Almyra της Thanos Hotels.

Στα χθεσινοβραδινά βραβεία του περιοδικού Madame Figaro, του πρώτου γυναικείου περιοδικού της Κύπρου, που διοργάνωσε για πρώτη φορά τα Beauty Αwards Cyprus, τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς το ξενοδοχείο κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου SPA της Κύπρου ενώ η διάσημη facialist Αναστασία Αχιλλέως οι πρωτοποριακές μεθόδοι της οποίας προσφέρονται μέσα από το Almyra και το Anassa τιμήθηκε με το INTERNATIONAL ACHIEVEMENT AWARD.

Ο κορυφαίος θεσμός ολοκληρώθηκε με μια λαμπερή τελετή στις 3 Ιουλίου, στο Lapatsa Countryside Venue στη Λευκωσία. Τη βραδιά παρουσίασε η Χριστίνα Μπόμπα που για πρώτη φορά ανέλαβε ρόλο παρουσιάστριας και γοήτευσε τους παρευρισκόμενους.

Στην κατηγορία BEST SPA το βραβείο απένειμε η Όλγα Καρακόκκινου, Marketing Manager Spirits and Wines Φώτος Φωτιάδης Distributors. Βραβεύτηκε το: Almyra Spa-Almyra Hotel

Το τιμητικό βραβείο INTERNATIONAL ACHIEVEMENT AWARD απένειμε η Μαριλένα Ιεροδιακόνου, Γενική Διευθύντρια Περιοδικών & Lifestyle Portals Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ