29.6 C
Paphos
Saturday, September 26, 2020
Αρχική ATHLITIKA PRESS ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΟΛΩΝΟΣ: Εκμάθηση ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ σε υψηλό επίπεδο και άψογο περιβάλλον

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΟΛΩΝΟΣ: Εκμάθηση ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ σε υψηλό επίπεδο και άψογο περιβάλλον

Νους υγιής εν σώματι υγιεί έλεγαν οι Αρχαιοι ημών πρόγονοι και σίγουρα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα είναι ένα απόφθεγμα το οποίο στις μέρες μας βρίσκει ολοένα και περισσότερο το νόημά του.

Σήμερα στις μέρες μας, στην εποχή της Τεχνολογίας και της Πληροφόρησης, τα νέα παιδιά κλείστηκαν στο σπίτι και αναλώνουν τις ώρες τους πίσω από υπολογιστές, smart phones και κονσόλες ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Σήμερα λοιπόν που η έλλειψη κίνησης και άθλησης απειλεί τους ανθρώπους, ο Αθλητισμός και η ενασχόληση μας, κυρίως των νέων παιδιών με με μια πολεμική Τέχνη αποτελεί σπουδαία διέξοδο από κακές συνήθειες και είναι υγιής ενασχόληση για πιο υγιή παιδιά.

Το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ είναι ένα άθλημα που συνδυάζει τα πάντα. Άσκηση, σεβασμό, πειθαρχία, αυτοεκτίμηση και γενικά ότι προσφέρει μια αρχαιότατη Πολεμική Τέχνη που έχει τις ρίζες της στην Κορέα.

Το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της χώρας με ραγδαία εξάπλωση σε όλο τον πλανήτη. Αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες και άρτιες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και από το 2000 το αγωνιστικό κομμάτι της μάχης έγινε επίσημο ολυμπιακό άθλημα.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Σόλωνος άρχισαν ήδη και συνεχίζονται ολόχρονα γιατί η μάθηση και η προπόνηση δεν σταματάνε ποτέ!

Στην Πάφο μπορείτε να διδαχθείτε την Τέχνη του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στην Ακαδημία Σόλωνος υπό τις οδηγίες του δασκάλου ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, Παναγιώτη Σόλωνος, κατόχου 4 dan και εκπαιδευτή παράλληλα krav maga της τέχνης δηλαδή της αυτοάμυνας η οποία διδάσκεται στην Ακαδημία σε άντρες και γυναίκες από 12 ετών μέχρι και 100.

Στόχος της Ακαδημίας όπως γράψαμε και σε προηγούμενη αναφορά μας είναι και φέτος να οδηγήσει τους σπουδαστές της σε υψηλά επίπεδα τόσο στα εγχώρια πρωταθλήματα όσο και στους διεθνείς διαγωνισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο τηλέφωνο 99793164

Παντοτινός στόχος και επιδίωξη, όπως δηλώνει στο PafosPress.com ο Παναγιώτης Σόλωνος να βγουν μέσα από την Ακαδημία αθλητές με ήθος και παιδεία που θα στοχεύσουν κάποια στιγμή ακόμη και τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο τηλέφωνο 99793164

Τα μαθήματα για τους σπουδαστές της Ακαδημίας Σόλωνος διεξάγονται σε ένα ιδιαίτερα άνετο χώρο, στην οδό Αχερίτου 4 στα Κάτω Περβόλια στην Κάτω Πάφο σε μια πλήρως ανακαινισμένη και σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας και μοντέρνο εξοπλισμό που δημιουργούν το ιδανικότερο περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους, αγόρια και κορίτσια από ηλικία 4 ετών και πάνω.

Παρακολουθήστε στα βίντεο που ακολουθούν κάποια από τα μαθήματα αυτοάμυνας  krav maga που ήδη άρχισαν στην Ακαδημία Σόλωνος

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο τηλέφωνο 99793164

Για περισσότερα βίντεο επισκεφθείτε τη σελίδα της Ακαδημίας στο Facebook

- Advertisment -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

13 τα σημερινά κρούσματα – Ποιους αφορούν

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3,220 εργαστηριακών...

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία στην Κύπρο – Τι μας περιμένει

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Θερμή αέρια μάζα αναμένεται σταδιακά από την Κυριακή. Σήμερα ο καιρός θα είναι...

Κορωνοϊός: Ο δείκτης μεταδοτικότητας στην Κύπρο και οι ηλικίες στο «κόκκινο»

Στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Κύπρο έδωσε η Εθνική Αναφορά που δημοσίευσε το Υπουργείο Υγείας.

Έκαναν πάρτι σε οικία στη Λάρνακα: Εξώδικα σε 13, στο δικαστήριο ο ιδιοκτήτης

Στην καταγγελία 13 προσώπων για παραβίαση των διαταγμάτων στη Λάρνακα προχώρησε η Αστυνομία, ενώ ο ιδιοκτήτης της οικίας παραπέμφθηκε στο δικαστήριο.