Σκόνη και βροχές σήμερα


Αραιή σκόνη η οποία θα αυξηθεί την Τρίτη αλλά και βροχές συνθέτουν την πρόγνωση του καιρού για σήμερα Δευτέρα.

Πρόγνωση καιρού: 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, αλλά από την Τρίτη και μετά οι συγκεντρώσεις της σκόνης αναμένεται να αυξηθούν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σήμερα, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες νωρίς το πρωί πολύ πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα βορειοδυτικά, ενώ μετά το μεσημέρι μεμονωμένη βροχή αναμένεται κυρίως στα νότια και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, νωρίς το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά παράλια ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά τοπικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Την Πέμπτη, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν τοπικά μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως μετά το μεσημέρι


Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη την Τρίτη. Την Τετάρτη αναμένεται γενικά μικρή άνοδος στη θερμοκρασία, εκτός από τα δυτικά όπου αναμένεται άνοδος και, θα κυμανθεί γενικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη, η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα με αυτά της Τετάρτης, εκτός από τα δυτικά όπου θα σημειώσει πτώση.

Support Local Business